Kadim Dostum yeni bölümünde nişan şamatası var!

Güncelleme Tarihi:

Kadim Dostum yeni bölümünde nişan şamatası var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2014 17:36

7. yeni bölüm yine dopdolu.. Mardin'de geçen ve Fox TV'nin yeni sezonda ekranlara gelmeye başlayan dizisi Kadim Dostum, bu akşam saat 19.45'te ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Cemile ve Ferzan arasındaki nişanı bozmaya yemin eden Süheyla ve Aysel bunun için kolları sıvarlar. Yaptıkları plana göre Hanna ve Ferzan’ın ele ele, göz göze çekilmiş fotoğraflarını Cemile’ye gösterip böylece nişanın iptal edilmesini sağlayacaklardır. Öte yandan Ferzan gün be gün Hanna’ya karşı daha da yakınlaşmaya başlamıştır. Aralarında tek taraflı, platonik de olsa bir aşk başlamıştır. Fakat Ferzan’ın kafası yine de çok karışıktır. Bu aşkın peşinden gidip gitmemek konusunda kararsızdır. Diğer taraftan Hanna’ya karşı ilgisini dile getirmemesinin nedenlerinden biri de ailesinin onu istememesidir. Kendini bu uğurda adeta feda edecektir.

Herkesin dört gözle beklediği nişan töreni gelip çatar. Ferzan ve cemile bütün aile üyeleri, akrabalar ve sevdiklerinin önünde nişanlanmaya hazırken, Hanna ve Ferzan ikilisini derinden etkileyecek bir sürpriz yaşanacaktır.

Haberin Devamı

Gündüz mezarlık gece inci gerdanlık diye bahsedilen zamanın adeta durduğu Mardin’de geçen ve sıcak aile hikayelerinin anlatıldığı Kadim Dostum’da, Sami Usta’nın çırakları Recep Dostum ve Bayram Kadim’in tatlı sert çekişmesine şahit olacaksınız. Dizinin oyuncu kadrosu ise usta isimlerden oluşuyor. Başrollerini İlker Aksum, Hamdi Alkan, Cihat Tamer, Murat Eken ve Eren Hacısalihoğlu paylaştığı dizinin diğer oyuncuları Aydan Burhan, Damla Aslanalp, Ünil Silver, Metin Yıldız, Arif Ekin Güzelbeyoğlu, Erol Aksoy, Nilgün Karababa, Tarık Pabuççuoğlu Suna Selen ve Dilek Çelebi gibi deneyimli isimler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!