Cristiano Ronaldo Facebook'ta 100 milyon takipçi barajını aştı

Güncelleme Tarihi:

Cristiano Ronaldo Facebookta 100 milyon takipçi barajını aştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2014 15:33

Cristiano Ronaldo, Facebook'ta 100 milyon takipçi barajını aşan ilk sporcu oldu. Portekizli futbolcu sadece Shakira tarafından geçilebildi.

Haberin Devamı

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal medyada en fazla takipçiye sahip sporcu unvanının da sahibi oldu.

Resmi Facebook sayfasında 100 milyon beğeniyi (100 milyon 150 bin) geçen Cristiano Ronaldo en büyük rakibi Lionel Messi'ye (73 milyon) bu alanda 30 milyonluk bir fark atmayı başardı. Real Madrid (75 milyon) ve Barcelona (76 milyon) kulüplerinin resmi sayfalarından daha fazla takipçiye sahip olan Cristiano Ronaldo, Facebook hesabından paylaştığı bir video ile hayranlarına teşekkür etti.
Ronaldo, "Herkese çok teşekkür ederim. Facebook'ta 100 milyon takipçiyi geçtim. Her zaman böyle güzel zamanların hayalini kurmuştum. Dünyanın en çok beğeni alan isimlerinden biri olmak gurur verici" diye konuştu. Ronaldo'yu Facebook'ta geçen tek isim pop yıldızı Shakira oldu (105 milyon).

Haberin Devamı

TWITTER'DA 30 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR
Sosyal medyanın bir diğer güçlü ayağı olan Twitter'da da zirvenin sahibi olan Cristiano Ronaldo, burada ise 30 milyon takipçiye sahip.
Bugüne kadar Facebook üzerinden yaptığı paylaşımları 232 milyon beğeni toplayan Ronaldo hakkında yaklaşık 10 milyon yorum yapılırken, mesajları ise 8,5 milyonun üzerinde paylaşım aldı.
Facebook'taki hayranlarının %78'i erkek olan Cristiano Ronaldo'nun kadın takipçileri arasında en yaygın ismin Maria olduğu ortaya çıktı.

Portekizli futbolcunun hayranlarının en fazla olduğu ülke Endonezya olurken, Brezilya, Hindistan, Meksika ve ABD sıralamada yer alan diğer ülkeler oldu.

Cristiano Ronaldo Facebookta 100 milyon takipçi barajını aştı


Shakira'nın Facebook'ta 105 milyon 105 bin takipçisi var.

Cristiano Ronaldo Facebookta 100 milyon takipçi barajını aştı


Messi'nin Facebook'ta 73 milyon takipçisi var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!