Karadayı 81. Bölüm fragmanı: Feride hamile mi kalacak?

Güncelleme Tarihi:

Karadayı 81. Bölüm fragmanı: Feride hamile mi kalacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2014 10:07

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrolünde oynadığı ekranların en iyi dönem dizisi Karadayı'nın 81.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 20 Ekim pazartesi günü ATV'de ekrana gelecek. Son fragman bazı seyrciler tarafınfan oldukça erotik bulundu. Mahir ile Feride'nin sevişme sahneleri Karadayı'nın yeni bölümüne damga vuracak gibi gözüküyor!

Haberin Devamı

"Bu gözlerin ayrılığı taşısa da; ben kalbini duyuyorum. Sen hâlâ beni seviyorsun Mahir." İşte bu sözlerle açılıyor 81. yeni bölüm fragmanı. Nihayet Karadayı hayranlarının merakla beklediği ve istediği Mahir ile Feride arasındaki küslük ve darlık bitiyor. Yeniz sezonda biraz hayal kırıklığı yaşayan diziyi yakından takip edenlerin istediği ikinci şey ise Mehmet Saim’in gerçek yüzünün ortaya çıkması. Aksiyon ve duygusal sahnelerin olacağı yeni bölüm yine çok sürükleyici. Mahir ile Feride’nin birbirine yakınlaştıkları bu bölüm fragmanını izledikten sonra dizinin müdavimleri Feride’nin hamile kalabileceğini ve dizinin gidişatının ona göre şekillenebileceğini kendi aralarında çoktan konuşmaya başladılar bile.

KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN 'EN YAKIŞIKLI' POZLARI - FOTO GALERİ

Haberin Devamı

Geçtiğimiz bölümde neler olmuştu? Mahir Kara ve Feride sonunda buluşmuşlar ve birbirlerine hasret dolu bakmışlardı. Kabadayılara ulaşmaya çalışan Mahir başarısız olmuş ve locaya kendini kabul ettirememişti. Bunun nedeni ise locada bulunan kabadayıların Mahir’den, Feride yüzünden şüphelenmeleri. Feride ile ilişkisi bulunduğu için onu devlet adına çalıştığı zanneden kabadayılar işi yokuşa sürerler. Mahir ise bu sefer yepyeni bir plan yapmak zorunda kalır. Feride ise bu sırada aşkını unutmamaya ve taze tutmaya çalışmaktadır. Fakat karşı taraftan da bir adım beklemektedir. İşte o sürpriz adımda Mahir’den gelir. Ama önce kendi mıntıkasında başı belaya giren ve kuaför işleten Belgin’i kurtarmak zorundadır.

KARADAYI 81. BÖLÜM FRAGMANI (20 EKİM PAZARTESİ):

Haberin Devamı

Karadayı 81. Bölüm fragmanı: Feride hamile mi kalacak

BAKMADAN GEÇME!