O anın görüntüsü ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

O anın görüntüsü ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2014 09:21

Nişantaşı'nda moda editörü Cansu Canayak'ın tinerci bir kişinin kaynar bir sıvıyla saldırısına uğrayarak ayağının yandığını iddia ettiği olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

O anın görüntüsü ortaya çıktı
Nişantaşı Valikonağı Caddesi üzerinde 29 Eylül 2014 günü saat 18.30 sıralarında gerçekleşen olayı Cansu Canayak şöyle anlatmıştı:
''Valikonağı Caddesi'nde yürüyüş yapıyordum. Üzerimde tayt ve bot vardı. Sağ tarafımda bir gölge belirdi. Bir anda üzerime elindeki karton bardaktaki kaynar haldeki sıvıyı döktü. Korkunç bir yanma ve acı hissettim. Bacağım koptu zannettim. Hemen botumu ve taytımı çıkardım. Bağırarak yardım istiyordum. Bu sırada 25 yaşlarında, başında şapkası olan madde bağımlısı olduğu her halinden belli saldırgan gülerek, 'ya o kadar da sıcak değildi, sen de ne bağırıyorsun' dedi. Çevredeki esnaf yardımıma koştu. Hemen hastahaneye gittik. Bir saat acil serviste müdahale yapıldı. Birinci derece yanık olduğu tespit edildi. Sıvının içeriği belirlenemedi.''

Bir görgü tanığı ise olayın kazayla yaşandığını, Canayak ve elinde kahve olan kişinin çarpışması sonucu yaşandığını öne sürmüştü.

Haberin Devamı

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

Henüz polise şikayetçi olmadığı belirtilen Cansu Canayak'ın ayağının yanmasıyla sonuçlanan olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, Canayak'la elinde karton bardak olduğu görülen kişi bir anda karşılaşıyor. Çarpışma izlenimi veren görüntüde, Canayak can havliyle botunu ve taytını çıkartarak kendini yere atıyor. Karşısındaki kişi önce biraz geri çekiliyor sonra çömelerek kadına yaklaşıyor. Canayak elleriyle kendisinden uzak durmasını isteyen hareketlerde bulunuyor. Daha sonra çevreden de bazı kişiler yardıma koşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!