Suriye plakalı cip polisi alarma geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Suriye plakalı cip polisi alarma geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2014 01:22

NİĞDE’de trafik ekiplerinin radar uygulamasından kaçan Suriye plakalı cip, polisi alarma geçirdi. İş makinesinin yolu kapatmasıyla durdurulan cipin içindeki Suriye uyruklu iki kişi yakalanıp kelepçelendi. Polis ekiplerinin şüpheliler ve araçta yaptığı detaylı aramasında suç unsuruna rastlanmadı. Suriyeliler, trafik cezası kesilip, serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Niğde- Kayseri yolunda radar uygulaması yapan trafik ekipleri, içinde 4 kişi bulunan ve aşırı hız yapan Suriye plakalı cipin durmadığını, durumlarının şüpheli olduğunu bildirdi. Trafik ekibinin ihbarı üzerine Niğde Emniyet Müdürlüğü ve Niğde İl Jandarma Komutanlığı alarma geçti.

İŞ MAKİNESİYLE YOL KAPATILDI


Niğde kent merkezine 10 kilometre mesafede iş makinesiyle yol kapatıldı. Şüpheli araç bu yöntemle durduruldu. Ellerinde uzun namlulu silahlar olan polisler, duran cipin içindeki iki şüpheliyi yere yatırıp, kelepçeledi. Polisler, Suriye uyruklu iki şüphelinin üzerini ve aracın içini aradı. Detaylı aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Suriye plakalı cip polisi alarma geçirdi


İKİ ŞÜPHELİ BELEDİYE OTOBÜSÜNDE YAKALANDI

Polisler, araçta bulunan diğer 2 kişinin ise yol üzerindeki dinlenme tesisinde indiği bilgisine ulaştı. Bölgede yapılan aramada Suriye uyruklu 2 şüpheli Çiflik İlçesi yakınlarında belediye otobüsünde yakalandı. Bu kişilerin üzerinde de herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Yapılan araştırmaların sonunda Suriye uyruklu kişiler, trafik cezası uygulandıktan sonra serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!