2015 podyumlarından trendler

Güncelleme Tarihi:

2015 podyumlarından trendler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2014 17:34

Podyumlarda gördüğümüz makyaj ve saç stillerini kendinize uygulayabilirsiniz. Nasıl mı? İşte yöntemler...

Haberin Devamı

Romantik akşam buluşmaları için Emilio Pucci defilesindeki gibi belirgin kirpikleri deneyin. Üst ve alt kirpiklerinize bolca maskara uygulayın! Kırmızı rujda çoktan ustalaştınız mı? O halde kırmızının en koyu tonlarına ve bordoya yönelerek dudaklarınıza biraz canlılık katın. İşin sırrı uyguladığınız ürünü kat kat uygulamaktan kaçmamak.

2015 podyumlarından trendler


Alberta Feretti defilesinde gördüğümüz gibi doğal ve dokunulabilir dalgalar, flörtöz buluşmalar için ideal. Deniz suyu spreyleri ve saça doğal bir hacim kazandıran saç şekillendirici ürünlerle kolaylıkla doğal dalgalı görünüme kavuşabilirsiniz. The Cushnie et Ochs defilesinde karşılaştığımız abartılı kedi gözü makyajı tek kelimeyle muhteşem. Tamamı koyu farla kapatılmış göz kapağına geometrik bir şekil veren kedi gözü makyajı 2015 bahar trendlerinin başında geliyor.

2015 podyumlarından trendler


Kaşlarınızı değiştirmeyi hiç düşündünüz mü? Kalem ya da kaş farlarıyla dolgunluk vereceğiniz kaşlarınız bakışlarınızı anında değiştirecek. Etro defilesinde podyumda gördüğümüz modellere kaş kalınlaştırmak için kaş pudrası uygulandı.

Haberin Devamı

Gündelik makyajınızı parıltılarla canlandırarak aşk hayatınızı canlandırın!

Gucci defilesinde kullanılan bronz gölgeleri ve alt kirpik çizgisine uygulanan parıltılı farları kendi makyaj stilinize uygulayabilirsiniz.
Dumanlı göz makyajı ilk ortaya çıktığı günden beri popülerliğini koruyor. Tom Ford defilesinde modellere uygulanan oldukça belirgin dumanlı göz makyajı seksi silüetler yaratıyor.

Asi bakışlarınıza seksapel katmak istiyorsanız, dumalı göz makyajını uygulayabilirsiniz. Tom Ford defilesinde karşılaştığımız dumanlı göz makyajını Roberto Cavalli defilesinde metalik tonlarda görüyoruz. Bronz ve metalik tonlarla uygulanan göz makyajı daha yumuşak ve sıcak bir görünüm yaratıyor.

2015 podyumlarından trendler


Saçlarınızda taze çiçekler kullanarak muhteşem stiller yaratabilirsiniz. Dolce&Gabbana 2015 ilkbahar koleksiyonunda yer alan modellerin saçlarında taze karanfil ve güller kullanılarak topuz yapıldı. Her çiçekçiden temin edebileceğiniz kırmızı karanfilleri topuzunuzun etrafına tel tokalar yardımıyla yerleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Seksi kedi gözü birçok şekilde yorumlandı. Fakat eğer safistike ve keskin bir görünüm elde etmek istiyorsanız, orijinal kedi gözü makyajını uygulamalısınız. 2015 İlkbahar-Yaz defilesinde Prada modellere keskin hatlı kedi gözü makyajı uyguladı ve büyük beğeni topladı.

2015 podyumlarından trendler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!