Kurt Seyit ve Şura'da, Seyit ve Mürvet evleniyor, Şura yıkılıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kurt Seyit ve Şurada, Seyit ve Mürvet evleniyor, Şura yıkılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2014 17:01

Fransız İşadamı’nın ilgisinden bunalan ama Seyit’in ona döneceği günü iple çeken Şura, kara haberi Pedro’dan alır. Seyit, Mürvet ile nikahlanmaktadır. Kurt Seyit ve Şura 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayın günü değişen dizinin yeni bölümü bu perşembe (16 Ekim) saat 23.00'da Star TV'de olacak.

Haberin Devamı

Mürvet’i istemeye gelen Seyit, Emine tarafından hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır ve bu evliliğin mümkün olmadığını öğrenerek kapıdan geri döner. Hem sinirli hem de üzgün bir şekilde oradan ayrılan Seyit’le evlilik planlarının suya düştüğünü düşünen Mürvet ise tarifsiz bir hayal kırıklığına uğrar. Kurt Seyit’ten uzak durmaya çalışan Şura, nikah esnasında genç bir Fransız işadamı ile tanışır. Alya ona Seyit’in bir Türk kızına evlilik teklifinde bulunduğunu söyler. Şura kendi kendine, Seyit’in bunu yapma nedeninin onu kızdırmak olduğunu ve peşinden koşması için yaptığını düşünür. Çünkü onların kaderinde acılar olsa da asla ayrılık yoktur. Bu vazgeçilmesi imkansız bir aşktır.

KURT SEYİT VE ŞURA SETİNDE GERGİNLİK - FOTO GALERİ

Lütfü’nün yanında bir çatışmada yaralanan Seyit’i kendi evine götüren Seyit ilk kez Mürvet’le baş başa kalır ve hem evlilik hem de Şura hakkında konuşurlar. Celil’e veda etmek isteyen Güzide’nin başına büyük bir kaza gelir. Bu kaza ikisinin de hayatlarını değiştirecektir. Emine’nin istemediği Seyit, bu kararı bir kez de kızına sorar. Mürvet kimsenin ummadığı bir karar verir. Emine ise bu evliliğin gerçekleşmesi halinde tek bir şart koşar. Evlendikten sonra o konakta yaşayacaklardır.

Haberin Devamı

İŞTE KURT SEYİT VE ŞURA 17. BÖLÜM FRAGMANI: (16 EKİM PERŞEMBE SAAT 23.00)


BAKMADAN GEÇME!