Hüseyin Üzmez yaşamını yitirdi

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Üzmez yaşamını yitirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2014 04:24

Akit Gazetesi eski yazarı Hüseyin Üzmez, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Akrabalarının aldığı cenazesi belediye tarafından kaldırılacak olan Üzmez, Ankara'da Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.

Haberin Devamı

Hüseyin Üzmez yaşamını yitirdi
Bursa’da 2008'de 14 yaşındaki B.Ç.’ye cinsel tacizde bulunmak suçundan 13 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasını İstanbul’daki Metris Cezaevi’nde çeken 83 yaşındaki Hüseyin Üzmez, psikolojik sorunları ve prostat rahatsızlığı nedeniyle 12 gün önce tahliye edilmişti. Hüseyin Üzmez, Ankara’da tedavi gördüğü Eryaman Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

ÜZMEZ'İN CENAZESİ HASTANEDEN BÖYLE ÇIKARILDI / Foto Galeri

KARŞIYAKA MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLECEK

Özel Eryaman Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sedat Ünal, Hüseyin Üzmez'in dün gece 112 acil ambulansı ile hastanelerine getirildiğini söyledi. Geldiğinde kalbinin durmuş olduğunu ve yapılan müdahale ile yeniden çalıştırıldığını bildiren Ünal, "Ancak kalp yetmezliğinden vefat etti" dedi.

Haberin Devamı

Ünal, hastaneye Üzmez'in akrabaları ve avukatının geldiğini belirterek, cenazesinin belediye tarafından kaldırılacağını ve Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedileceğini söyledi.

Hüseyin Üzmez yaşamını yitirdi
Hüseyin Üzmez'e sağlık raporuyla tahliye

Hüseyin Üzmez yaşamını yitirdi

Üzmez'in cenazesi hastaneden böyle alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!