Sivasspor Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2014 13:49

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Ankara'da yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Kondisyon çalışmasının ardından, idman yarı sahada oynanan tek kale maçla sona erdi. Kırmızı-beyazlı ekibin antrenmanı, milli takımlarda bulunan Ümit Kurt ve Manuel Da Costa'nın yanı sıra sakatlığı nedeniyle Fransa'da tedavi gören Aatif Chahechouhe'den yoksun gerçekleştirildi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, idman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaş maçına arzu ve motivasyonla hazırlandıklarını belirten Carlos, "Her maça aynı önemle hazırlanıyoruz. Bizim için önemli bir maç daha olacak. Ama sadece Beşiktaş maçına değil, bütün maçlara aynı şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

Beşiktaş maçında iyi oynamak ve kazanmak istediklerini dile getiren Carlos, "İyi futbolumuzu oynarız, skor zaten kendiliğinden gelecektir" diye konuştu. Bir basın mensubunun Beşiktaş da sakat futbolcuların bulunduğunu belirtmesi üzerine Carlos, "Kendi oyuncularımızla daha çok ilgileniyoruz. Kafamız daha çok kendi oyuncularımıza takılıyor. Aatif Chahechouhe'nin problemi var, tedavisi yurt dışında yapılıyor. Döndüğü zaman bakacağız, ne evrede, neler yapmamız gerekiyor, inceleyeceğiz. Beşiktaş maçında oynaması zor olsa da tedavi ederek, en kısa sürede hazır etmeye çalışacağız" ifadesini kullandı.

Milli takımlarda bulunan Ümit Kurt ve Manuel Da Costa'nın yarın takıma katılacaklarını söyleyen Carlos, milli takıma katılmalarından dolayı oyuncularını tebrik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!