Meryem Uzerli'nin Instagram'da paylaştığı fotoğraf kafa karıştırdı!

Güncelleme Tarihi:

Meryem Uzerlinin Instagramda paylaştığı fotoğraf kafa karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2014 10:48

Arap hayranları Meryem Uzerli'yi başörtüsü takmaya karar verdi sandı! Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile Arap hayranlarının dikkatini çeken Meryem Uzerli kafaları karıştırdı!

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle üne kavuşan 1982 Almanya doğumlu oyuncu Meryem Uzerli’nin Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf ilgi uyandırdı. Hem Türkiye’de hem de Ortadoğu’da popüler olan ve Uzerli siyah kapüşon ve başını örttüğü kıyafetiyle özellikle Arap hayranları tarafından çok beğenildi. Hatta bazı hayranları oyuncuya "Kapanmaya mı karar verdin" diye sorular sordu.

MERYEM UZERLİ'NİN EN ÇOK BEĞENİLEN FOTOĞRAFLARI

Meryem Uzerli’nin fotoğrafının altına hayranları, “Çok yakışmış, cenneten gelen güzellik” gibi yorumlarda bulundu. Fotoğraf 25 binin üzerinde beğeni aldı.

Uzerli'nin Türkiye'ye döneceği konuşulsa da ortalarda henüz somut bir proje bulunmuyor.

Meryem Uzerlinin Instagramda paylaştığı fotoğraf kafa karıştırdı

Haberin Devamı

Uzerli, fotoğrafı : "Sunday Mood with my favourite Hoody( perfect hideaway ) picture by Urban Ruths" notuyla paylaştı.

MERYEM UZERLİ KİMDİR?

Almanya’nın Hessen eyaletine bağlı Kassel şehrinde 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak dünyaya geldi. Annesinin adı Ursula Uzerli babası Hüseyin Uzerli’dir. Hamburg'da Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi alan Uzerli, Almanya’da çeşitli sinema filmleri ve dizilerde rol aldı. Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği ve Meral Okay’ın yazdığı Muhteşem Yüzyıl’a 8 ay süren seçmeler sonucunda Hürrem Sultan olarak dahil olan güzel oyuncu ana dili Almanca olmasına rağmen rüştünü ispatladı. Hürrem Sultan rolü ile iki kez en iyi kadın oyuncu ödülü, bir kez de TV Yıldızları Özel Ödülü'n layık görülen Uzerli, 2012 yılında da Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. 2013 yılında dizi devam ederken apar topar Türkiye’den ayrılan ve tükenmişlik sendromuna yakalanan güzel oyuncunun 10 Şubat 2014’te kızı Lara dünyaya geldi.

ÖDÜL ALDIĞI AN

ÇOCUKKEN SÖYLEDİĞİ ŞARKI

BAKMADAN GEÇME!