Fashion Week Istanbul'dan satır başları

Güncelleme Tarihi:

Fashion Week Istanbuldan satır başları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2014 10:09

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un dördüncü sezonu bugün başladı. Modayla dopdolu geçecek 5 gün boyunca marka ve tasarımcılar İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonlarını sektörün önde gelen oyuncularına sunmanın heyecanını yaşayacaklar...

Haberin Devamı

Etkinlik programında defile ve sunumlar haricinde atölye çalışmaları, moda sohbetleri ve renkli partiler dikkat çekiyor.

MBFWI bu sezon da Antrepo 3'te!

MBFWI, Antrepo 3'teki yolculuğunu bu sezon da sürdürüyor. İstanbul'un en stil sahibi semtlerinden biri olarak öne çıkan Karaköy'de bulunan Antrepo 3, üstün bir prodüksiyon ile dünya standartlarında bir moda haftası deneyimi sunuyor.

Fashion Week Istanbuldan satır başları

Hande Çokrak, defile aralarında Mercedes-Benz Lounge'u tercih edenlerden

15 Ekim Çarşamba günü Mercedes-Benz'in desteğiyle "Mercedes-Benz presents Maid in Love" defilesini Antrepo 3'te sunacak olan genç ve başarılı tasarımcı Hande Çokrak, MBFWI'nin ilk gününde tasarımcıların defile ve sunumlarını yakından takip etti. Aralarda Mercedes-Benz Lounge'da vakit geçirmeyi tercih eden Çokrak, haftanın yoğun temposuna rağmen enerjisiyle "Mercedes-Benz presents Maid in Love" defilesine hazır olduğunun sinyallerini verdi.

Fashion Week Istanbuldan satır başları


DB Berdan'dan tüketim toplumuna bakış


Günümüz toplumunun tüketim bağımlılığına eleştirel yaklaşımını, 90'lı yılların öncü trendlerinden skate punk esintili desenler, alışveriş torbaları ve renk patlamalarıyla öne çıkan koleksiyonuna yansıtan DB Berdan, özellikle müzik seçimleriyle günün en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı.

Fashion Week Istanbuldan satır başları

Haberin Devamı

Yeni S-Serisi Coupé, MBFWI'de sergileniyor

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé, iddialı tasarımı, zengin donanımı ve zarif sportifliğiyle modern lüks ile son teknolojiyi bir araya getiriyor. Moda severlerin etkinlik süresince belirgin dış hatları ile benzersiz bir tasarım estetiği sunan S-Serisi Coupé'yi keşfetme fırsatı bulacaklarını belirten Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan, etkinliğin ilk günü Antrepo 3'ü ziyaret etti.

Fashion Week Istanbuldan satır başları

BAKMADAN GEÇME!