Nur Yerlitaş kendi caps'leri hakkında ilk kez konuştu!

Güncelleme Tarihi:

Nur Yerlitaş kendi capsleri hakkında ilk kez konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2014 10:02

Nur Yerlitaş yani nam-ı diğer Nurella.. Hafta içi her gün saat 13.00’da Show TV’de ekrana gelen ve yapımcılığını Production House’un üstlendiği, Öykü Serter’in sunduğu moda programı 'Bu Tarz Benim'deki yorumları, jest ve mimikleriyle gündeme gelen ve hakkında hazırlanan ‘caps’ler sayesinde bir anda sosyal medyada fenomene dönüşen Nur Yerlitaş, katıldığı bir programında o meşhur caps’ler hakkında ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

Dobra duruşu, sert tavırları ve kendine ait tarzı ile adından söz ettiren Nur Yerlitaş kendi hakkında hazırlanan capsler hakkında şu açıklamalarda bulundu: “İlk kez yakınlarımın bana attıkları mesajlarla bu fotoğrafları gördüm. Biri ekrandaki görüntümü almış ve bu fotoğrafları yapmış. Çok güldüm. Atatürk'ün yanındaki hanımefendi yapmışlar, eşi yapmışlar beni, Fatih Terim yapmışlar çok gurur duydum. “

“TITANIK’Lİ OLANI ÇOK BEĞENİYORUM!”

Özellikle Leonardo Di Caprio ve Kate Winslet’in başrollerini paylaştığı ve yönetmen sandalyesinde James Cameron’un oturduğu Titanik filminden alınan ekran görüntüsüyle yapılan caps’i beğendiğini söyleyen Yerlitaş "Bu fotoğrafları kim yapıyorsa onunla tanışmak istiyorum" dedi.

Türk tarih profesörü İlber Ortaylı için yapılan fotoğraflara çok güldüğünü bu yüzden kendisinin de başına bu olayın geldiğini söyleyen Nur Yerlitaş "Her yerde benden bahsediyorlar, kendimi görüyorum, benim başka işlerim de var. Evime kapanıp telefonları açmama raddesine geldim" diye ekledi.

Haberin Devamı

"PSİKOLOJİM BOZULDU, BENİ BANA BIRAKIN!"

O mimiği yaptığı anı ve o anda kimi beğenmediğini hatırlamayan Nur Yerlitaş ayrıca, geçenlerde gittiği bir mekanda kendisine gösterilen ilgiden bunaldığını ve psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek 'Beni bana bırakın' diye çıkıştı.

İnternette paylaşılan ve Nur Yerlitaş için hazırlanan caps'lere ulaşmak için fotoğrafın üzerine tıklayabilirsiniz..


Nur Yerlitaş kendi capsleri hakkında ilk kez konuştu

Nur Yerlitaş 2. Sayfa adlı programda hakkında hazırlanan caps'ler hakkında ilk kez konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!