Göztepe: Bu liglerden kurtulmak istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Göztepe: Bu liglerden kurtulmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2014 09:43

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Göztepe Kulübü, zehir zemberek bir bildiri yayınladı: "Kalitesi düşük, fiziksel şartların yetersiz olduğu, deplasman taraftarının ağırlanamadığı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bile önem gösterilmeyen bu liglerden bir an önce kurtulmak istiyoruz."

Haberin Devamı

Göztepe Kulübü, liglerin daha izlenir hale gelmesi, takımların daha iyi ve eşit şartlarda mücadele etmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna ve Merkez Hakem Kurulu’na önemli görevler düştüğünü bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Atatürk Stadı'nda oynadıkları Bandırmaspor maçında, bulundukları ligin kaliteden yoksun olduğuna bir kez daha şahit olunduğu" ifade edildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"(Hedefe giden yolda her şey mubahtır) düşüncesi ile 35 dakika yerden kalkmayan futbolcular kadar staj yeri olarak görülen 2. Lig maçlarına atanan hakemler de ligin bütün izlenirliğini ve rekabetini kaybettirmektedir. Bu liglerin daha izlenir hale gelmesi, takımların daha iyi ve eşit şartlarda mücadele edilebilmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna ve Merkez Hakem Kurulu’na önemli görevler düşmektedir.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ve Merkez Hakem Kurulu’ndan Türkiye’de bütün liglerin eşit önemde olduğunu bir an önce fark etmesini bu liglerde oynanan futbolun kalitesini yukarıya çekmek için daha titiz ve özenli atamalar yapmasını ısrarla bekliyoruz. Ayrıca kalitesi düşük, fiziksel şartların yetersiz olduğu, deplasman taraftarının ağırlanamadığı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bile önem gösterilmeyen bu liglerden bir an önce kurtulmak istiyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!