Tam 17 saat ereksiyondan kurtulamadı

Güncelleme Tarihi:

Tam 17 saat ereksiyondan kurtulamadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2014 17:26

Çok fazla içmiş ve hareketli bir hafta sonu geçirmişti. Sonrasında tam 17 saat ereksiyon oldu. Priapizm adı verilen rahatsızlığa yakalanan gencin penisine tedavi için 24 defa enjeksiyon yapılarak kanın çekilmesi sağlandı.

Haberin Devamı

Yorkshire'da yaşayan ve bir otelde çalışan genç adamın cinsel gücü artırıcı haplardan içtiği şüphelenilse de kendisi içmediğini sadece alkol aldığını belirtti. Cinsel organdaki kan akışının durmasına yol açan hastalıktan kurtulması için de sadece 2 seçeneği vardı ya 24 kez penisine enjeksiyon yapılacaktı ya da ameliyat olacaktı. Doktorlar önce enjeksiyonu denemeyi tercih etti.

AKŞAMA KADAR ACI ÇEKTİ

Sabah ereksiyon olmuş biçimde uyandığını söyleyen genç adam ilk başta ciddiye almasa da öğlen saatlerine kadar durum devam edince endişelenmeye başladı. İşyerinde penisine buz koyarak banyoda geçmesini bekleyen Garnett, daha sonra biraz koşmayı denedi ama bir işe yaramadı. Tuvaletini yapmakta da zorlanan genç adam akşama doğru acıya dayanamayınca kendisini hastanede buldu.

Haberin Devamı

Önce psikolojik olduğunu düşünen Garett, daha sonra olayın ciddi olduğunu farketti.

Tam 17 saat ereksiyondan kurtulamadı

PRİAPİZM NEDİR?

Genellikle erkeklerde görülen, kadınlarda ise nadiren ortaya çıkan bir durumdur. Penis veya klitorisin kan akışından dolayı tıkanması nedeniyle ereksiyon olmasıyla kendini gösterir. Penisi etkileyen kan damarları tıkanır. Ayrıca bazı ilaçlar da bazen priapizme neden olabilir.

Tam 17 saat ereksiyondan kurtulamadı
KONYA’DA DOKTORA GİTTİ HİÇ DURMADAN ORGAZM OLMAYA BAŞLADI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!