10 yaşa kadar gençleşme elinizde

Güncelleme Tarihi:

10 yaşa kadar gençleşme elinizde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 16:29

İzmirli estetisyen Neşe Demirtaş'tan her kadının bilmesi gereken güzellik ipuçları.

Haberin Devamı

10 yaşa kadar gençleşme elinizde

Yaşlanma, cilde belli hücrelerden salınan özel moleküllerin artık üretilmiyor olması; kasların gevşemesi ve böylelikle karşımızda nemini yitirmiş rengi solgunlaşmış, derin çizgileri artmış ve canlılığını yitirmiş sarkık bir cilt görüntüsünün ortaya çıkmasıdır. Yüz gençleştirme bilindiği gibi zorlu bir ameliyat gerektiren bir uygulamaydı. Artık yüz gençleştirmede son teknoloji cildin kendi kendine yapılanmasını sağlamak.

Kalıcı bir çözüm olan bu uygulamada ilk seanstan itibaren gözle görüşür bir fark meydana geldiğini belirten Estetisyen Neşe Demirtaş, "45 dakika süren bir uygulama olup çok hafif bir ağrı duyularak uygulanıyor lokal anesteji uygulayarak yapmış olduğumuz işlemlerde 10 yaşa kadar gençleşme sağlayabiliyoruz. Burada asıl amaç bağ dokusunun yeniden yapılanmasını sağlayıp, cildin kolajen yapılanmasını hızlandırmaktır" dedi.

Haberin Devamı

10 yaşa kadar gençleşme elinizde

Yeni trend "Kalıcı göz makyajı"

Kalıcı Makyaj asla hata kabul etmeyen bir işlem olduğundan tecrübeli kişiler tarafından uygulanması gerekliliğini vurgulayan Demirtaş, "Kalıcı Makyaj, cildinizin rengini implante etme sanatı ve bilimidir. Kalıcı makyaj diğer adıyla "mikro-pigment uygulaması" steril ve tek kullanımlık bir iğne yardımıyla pigment boyaların cilt altına yerleştirilmesidir. Bu alerjik olmayan renkler bilhassa yüz ve vücut kullanımı için tasarlanmış olup, katkı ve koku maddesi içermez. Kalıcı makyajın dövme ile karıştırılmaması gerekir. Yüz şekillendirme kaş dizayn ölçümlerle yüze uygun şekil çizilir 20 dakikalık bir uyuşturmayla kalıcılığa geçilir. Kalıcı Dudak Makyajı (Dudak kontürü) uygulaması ile hiçbir cerrahi operasyon veya dolgu olmadan, küçük ve ince dudaklar daha büyük ve dolgun yapılabilir. Kalıcı göz makyajı yuvarlak bir gözün çekikmiş gibi görünmesini sağlayabilir yada küçük gözleri daha iri gösterebilir" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!