Güzel Köylü 15. bölümde Gül Cemal'i durdurabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Güzel Köylü 15. bölümde Gül Cemali durdurabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 16:08

Güzel Köylü'nün 17. bölümü yine dolu dolu. Güzel Köylü 15 Ekim çarşamba günü saat 20.30'da ekranlarda olacak. Star TV'nin en çok beğenilen dizisinde bu hafta Nihal, Kaan ile nişanlı olduklarını Sultanana'ya söylediğine bin pişman olacaktır!

Haberin Devamı

Güzel Köylü 17. Yeni bölümü bu Çarşamba günü kendi saatinde, kendi kanalında ekranlara gelecek. Cemal tam Bozüyük’ü terk etmek üzereyken öyle bir sürprizle karşılaşır ki hemen otobüsten iner be köye geri döner. Cemal gitmekten vazgeçmez, sadece erteler. Gül’ün İstanbul’dayken Kaan ile yaşadığı ilişkisini Cemal’den gizlemesi, onda büyük bir travma etkisi yaratmıştır. İlk kez şımarık kız tavrından vaz geçerek ve gururunu düşünmeyerek Cemal’e gitme diye yalvaracaktır.

GİZEM KARACA'NIN AMERİKA MACERASI - FOTO GALERİ

Kaan ve Gül’ün aralarındaki ilişkinin Sultanana tarafından öğrenilmesi Gül’ü zora sokar. Bunun üzerine Nihal, Kaan ile niaşnlı olduğunu söyler. Sultanana ise bu haberi duyar duymaz onları evlendirmeye çalıştırır.

Güzel Köylü 15. bölümde Gül Cemali durdurabilecek mi

Geçtiğimiz bölümde neler olmuştu? Cemal öyle bir karar alır ki doğduğu, büyüdüğü ve yaşadığı köyü terk etmeye kalkar. Gül bunu öğrenir öğrenmez onu durdurmaya çalışır. Gül ise yaptığından ötürü bin pişman olmuş ve Cemal’i geri döndürmeye çalışmaktadır. Gül, Kaan’ın yüzünden Cemal ile kavga eder ve Cemal’i suçlar. Fakat bu davranışı şımarık kız çocuklarında farksızdır.

Haberin Devamı

Güzel Köylü 15. bölümde Gül Cemali durdurabilecek mi

Ne de olsa o güne kadar güzel bir kız olduğu için erkeklerin yoğun ilgisiyle karşılaşmış ve kapris derecesi hat safhadadır. Cemal’e daha da hırçın davranan Gül, geri dönğlmez bir kavganın fitilini ateşler. Cemal de Gül’e karşı tavır alınca işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Gül ve Cemal artık birbirlerinden uzaktırlar. Bu iş Kaan’ın işine gelir, çünkü Gül ile yakınlaşmaya başlamışlardır. ‘Güzle Köylü’müz tarafından dostane bir şekilde olan bu yakınlaşma Kaan’ı ‘Acaba yeniden bir aşk doğabilir mi?’ diye umutlandırır.

İşte Güzel köylü'nün 15 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek yeni bölüm fragmanı:

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!