Halfeti’de klip çekti

Güncelleme Tarihi:

Halfeti’de klip çekti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 15:38

Hacer Özil’in geçen ay piyasaya çıkan albümü 'Ahde Vefa'nın ilk klibi 'Gözün Arkada Kalmasın' şarkısına çekildi.

Haberin Devamı

Hacer Özil’in Eylül ayında piyasaya çıkan Anadolu pop tarzındaki ikinci stüdyo albümü “Ahde Vefa”nın ilk klibi, söz ve müziği Aysuda Ülkü Zeren’e, düzenlemesi Sadun Ersönmez’e ait, “Gözün Arkada Kalmasın” şarkısına, Hilmi Özer yönetmenliğinde çekildi.

Halfeti, Gaziantep Rum Kalesi ve Silifke Kalesi’nin eşsiz manzaralarını flycam görüntülerle sunan klip, farklı zamanlarda yapılan çekimler ve 10 kişilik bir ekiple yaklaşık bir ayda, Gaziantep Rum Kalesi’nden alınan özen izinlerle tamamlandı.

HACER ÖZİL KİMDİR

Halfeti’de klip çekti

Hacer Özil, 29 Ocak 1979 yılında Silifke’de doğdu.Liseden sonra, Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği ses yarışmasında birinci oldu. 1997 yılında Gaziantep Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Halk Müziği Ana Bilim Dalı Temel Bilimler Bölümü’ne girdi. Show TV ve Star TV’de programlar sundu. 2002 yılında, ilk stüdyo albümü “Erkekler”i piyasaya çıkardı. GAÜN Toplumsal Duyarlılık Proje Merkezi bünyesinde sosyal sorumluluk ve sosyal girişimcilik alanlarında genel koordinatör yardımcılığını yaptı.

Haberin Devamı

SURİYE BELGESELİ HAZIRLAMIŞTI

Hacer Özil, 2008 yılında HCR Organizasyon’u kurdu ve Gaziantep’te alanında ilkleri gerçekleştirerek kısa sürede bölgenin en önemli organizasyon markalarından biri haline geldi. Organ bağışı farkındalığı ve Evliya Çelebi Seyahatnamesi Sergisi ve Konferansı gibi pek çok etkinlik çalışmasında bulunan Özil, Suriye Savaşı ile ilgili çalışmalarda bulundu. Gazeteci Coşkun Aral ile birlikte bölgeye giderek Suriye belgeselini hazırladı. Bölgede bulunan 50 kadınla da röportaj yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!