Mustafa Pektemek: Tek düşüncem Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Pektemek: Tek düşüncem Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 15:15

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Mustafa Pektemek, tek düşüncesinin Beşiktaş olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı futbolcular Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek, Bağdat Caddesi Kartal Yuvası'nda düzenlenen imza törenine katıldı.

Mustafa Pektemek imza töreni öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu.

Pektemek,“Taraftarlarımız zahmet verip geldiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Ben de bu organizasyonda yer aldığım için mutluyum. Balıkesirspor maçında bir sakatlık geçirdim. Bundan dolayı milli takıma gidemedim. Bu akşam da çok önemli bir maça çıkacağız. Gruplara kötü başladık. İki maçta da mağlup olduk. Birçok eksik oyuncumuz vardı. Bunun üstesinden gelecek bir kadroya sahibiz. Daha önceden Ankara’da oynadığım dönemde o statta maça çıkmıştım. O zaman zemin iyiydi. Şimdi de öyleymiş. Tribünler de sahaya yakın. Şuanda zemin olarak Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan daha iyidir diye düşünüyorum. İnşallah Sivasspor maçından 3 puanla ayrılırız.
3 deplasman maçında 3 galibiyet aldık. Bizde bunun baskısı yok. Korkumuz yok. Kendi maçlarımızda da rahat oynuyoruz. Lig daha yeni başladı. Kendi sahamızda taraftarımızın nasıl etkili olduğunu biliyoruz. Sivasspor maçında iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Benim hakkımda transferle alakalı haberler çıkıyor buna anlam veremiyorum. Benim tek düşüncem Beşiktaş. Şuan iyi gidiyoruz. Güzel bir hava yakaladık ve bunu bozmaya çalışan insanlar mı var? Bilmiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Mustafa Pektemek ayrıca , sakatlığı ile ilgili bilgilerin kulüp doktoru tarafından verildiğini bu konu hakkında konuşmanın yersiz olduğunu söyledi. Yıldız oyuncu ligdeki diğer takımların defans oyuncularının sert oynadığı yorumlarına ise katılmadığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!