Galatasaray – Fenerbahçe derbisi bu hafta sonu oynanacak

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray – Fenerbahçe derbisi bu hafta sonu oynanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 12:42

Dev derbiye sayılı günler kaldı. Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında iki ezeli takım Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Bu haftaya damgasını vuracak olan maç tüm futbol severleri ekranları başına kilitleyecek.

Haberin Devamı

GalatasarayFenerbahçe maçı 18 Ekim cumartesi günü oynanacak. TT Arena’da Galatasaray’ın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada iki tarafta maçtan galip ayrılmak için sahaya çıkacak.

Süper Lig’de Galatasaray 1 averaj farkı ile Fenerbahçe’nin üstünde 3. sırada yer alıyor. İki takımında 10 puanı bulunuyor. Üçer galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan iki takım da maçtan 3 puanla ayrılarak ligde üst sıraya çıkmak istiyor.

FENERBAHÇE’DE SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Sarı lacivertli ekipte sakatlıklar İsmail Kartal’ı düşündürüyor. Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel’in sakatlıkları halen devam ediyor ve derbi öncesinde bu iki oyuncunun da maça hazır olması için çalışmalar devam ediyor. Sağlık heyeti ve oyuncuların verecekleri haberlere göre bu iki oyuncunun Cumartesi günkü maça çıkıp çıkmayacağı belli olacak.

Haberin Devamı

Diğer yandan Sow da sakatlar arasında bulunuyor. 15 Ekim’de oynanacak olan Tunus maçı öncesinde sakatlığı nedeniyle kadro dışı bırakılan Sow, adalesindeki yırtık nedeniyle Galatasaray maçında da sahaya çıkmasının zor olduğu belirtiliyor.

GALATASARAY’DA TEK HEDEF DERBİ

Teknik adam Prandelli, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tam gaz devam sürdürüyor. Derbi öncesi fazla mesai yapan Prandelli, oyunculara üç günlük izin vermişti; fakat kendi oyunculardan bir gün önce İtalya’dan İstanbul’a dönerek çalışmalara başladı.

GALATASARAY – FENERBAHÇE MAÇININ BİLETLERİ

Kategori 1: 900
Kategori 2: 700
Kategori 3: 500
Kategori 4: 400
Kategori 5: 200
Kategori 6: 120

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!