Letonya - Türkiye maçı hangi kanalda, ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Letonya - Türkiye maçı hangi kanalda, ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2014 11:40

Türkiye bu akşam Letonya deplasmanına gidiyor. EURO 2016 elemelerinde bir üst tura çıkmak için mücadele edecek olan A Millilerin bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz Cuma günü Çek Cumhuriyeti ile İstanbul’da karşı karşıya gelen Türkiye, 1-0 öne geçtiği maçta bu skoru koruyamamış ve maçtan 2-1 mağlup ayrılarak grupta son sıraya düşmüştü. İlk maçında da İzlanda karşısında 3-0’lık mağlubiyet alan milliler grupta sıfır puanla devam ediyor ve tur şansını zora sokmuş bulunuyor.

Avrupa Şampiyonası’na katılabilmemiz için Letonya deplasmanından mutlak galibiyetle dönmemiz gerekiyor.

Fransa’da düzenlenecek olan EUOR 2016 için Türkiye bu akşam saat 21:45’te Letonya ile karşı karşıya gelecek. Letonya’nın baş kenti Riga’da bulunan Skonto Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın milliler için hayati bir önem taşıyor.

Letonya – Türkiye karşılaşması bu akşam Show TV’den canlı olarak yayınlanacak. Türkiye ilk iki maçında Çek cumhuriyeti ve İzlanda kalesine 13 kez şut gönderdi; fakat bu şutlardan sadece bir tanesi ağlarla buluştu.

Haberin Devamı

Letonya da iddiasını sürdürmek istiyor. İki maçta bir beraberlik bir de yenilgi alan Letonya henüz gol atamadı. 1 puanla Türkiye’nin üstünde yer alan Letonya, Fransa’daki kupa için oldukça iddialı bir şekilde maça çıkmaya hazırlanıyor.

Bugün A grubunda oynanacak diğer maçlar ise Kazakistan – Çek Cumhuriyeti ve İzlanda – Hollanda arasında oynanacak.

B GRUBU MAÇLARI

21:45 Andorra - İsrail
21:45 Bosna Hersek - Belçika
21:45 Galler - Kıbrıs Rum Kesimi

H GRUBU MAÇLARI

21:45 Hırvatistan - Azerbaycan
21:45 Malta - İtalya
21:45 Norveç - Bulgaristan

BAKMADAN GEÇME!