ManU'da 23 yaşından küçüklerin lüks otomobil alması yasak!

Güncelleme Tarihi:

ManUda 23 yaşından küçüklerin lüks otomobil alması yasak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 15:31

Teknik direktör David Moyes, eski takımı Manchester United'da genç ftubolcuların 23 yaşına kadar lüks spor otomobil kullanmasının yasak olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

NTV Spor'un haberine göre; nisan ayında Manchester United’daki teknik direktörlük görevine son verilen David Moyes, İngiltere’nin Daily Telegraph gazetesine konuştu. Ligi yedinci tamamlamasının ardından Kırmızı-şeytanlardaki 9 aylık macerası sona eren Moyes geri dönmeye hazır olduğunu kaydetti. Moyes röportajından satır başları şöyle:

"SHEVCHENKO'YA DERS VERDİM"
“Formumu korumak için kendi antrenman programımı oluşturmak zorunda kaldım. Bu boşlukta UEFA’da başta Andriy Shevchenko olmak üzere birçok genç adaya pro-lisans kursunda eğitmenlik yaptım.”
“Babam, Glasgow’da Drumchapel Amateurs adlı bir takımı çalıştırıyordu. Bu benim antrenörlük kariyerimi, felsefemi belirlememi sağladı. Gençlere şans vermek, antrenörüne şans vermek benim felsefem oldu.”

Haberin Devamı

"O KOLTUKTA OTURMAK KOLAY DEĞİL"
“Geçen sezon Manchester United’a bir kupa kazandıramadım. Benim gibi sezonu kupa kazanamadan tamamlayan önemli diğer teknik adamlar da vardı. Bu da şunu gösteriyor ki, teknik direktör olarak o koltuğu koruyabilmek için fazla vaktiniz yok.”

"CRISTIANO RONALDO'YA HAYRAN OLDUM"
“Manchester United’ta Cristiano Ronaldo’ya hikayelerini dinledikçe hayran oldum. İngiltere’de iken nasıl çalıştığını, antrenmanda neler yaptığını duydukça şu anda Real Madrid’deki başarısının ve seviyesinin gayet normal olduğunu anladım.”

ManUda 23 yaşından küçüklerin lüks otomobil alması yasak

"ROONEY ÖNÜNE GELEN HER YERE ŞUT ATARDI"
“Wayne Rooney ile ilgili bir hikaye anlatayım. Everton’da iken antrenmanda önüne gelen yere şut atardı. Ben ‘Wayne’ diye bağırıp uyarırdım. Ama o şutlarına devam ederdi. Sonra bir maçta topu aldı ve kaleciyi aşırtma bir vuruşla sıfırdan avladı. Hepimiz şaşkınlıktan birbirimize baktık ve ‘Ne oyuncu ama. Elimizde nasıl kaliteli bir oyuncumuz vardı’ dedik. Ama o antrenmanlarda zaten bunun sinyallerini vermişti.”

ManUda 23 yaşından küçüklerin lüks otomobil alması yasak

Haberin Devamı

"MANCHESTER UNITED'DAKİ O KURALI DOĞRU BULUYORUM"
“Manchester United’da bir kural var ki ben de son derece doğru buluyorum. Genç oyuncuların lüks spor otomobil kullanması yasak. Bu hakka sahip olabilmeleri için 23 yaşına basmaları gerekiyor. Eski kafa olarak görseniz de bu kuralı son derece doğru buluyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!