Galatasaray ve Sneijder için kritik gün

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray ve Sneijder için kritik gün
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 13:27

Galatasaray yönetimi oyunculara alacaklarına karşılık senet verdi, “30 Ekim’e kadar alacağımız yoktur” yazısı aldı. Ancak Bu tarihte senetler ödenmezse oyuncular serbest kalma hakkını kazanacak.

Haberin Devamı

Sözcü Gazetesi'nden Bahadır Çokişler'in haberine göre; Galatasaray’da, Fenerbahçe derbisi öncesinde yaşanan maddi sıkıntılar herkesi endişelendiriyor. Futbolculara 3 aydır ödeme yapılmadığı Sneijder üzerinden dile getiriliyor. Yıldız oyuncunun milli takım kampında “Paramı alamadığım doğru fakat Galatasaray’da kimsenin parası kalmaz” sözleri yüreklere az da olsa su serpti.

İLK ETAPTA 40 MİLYON DOLAR GEREKİYOR
Daha önce benzer olaylarda Ribery ve Hajrovic’i elinden kaçıran Cimbom, aynı duruma birdaha düşmek istemiyor. 25 Ekim’de yapılacak kongre sonrası yeni yönetimin oyuncuların hesaplarına 50 milyon dolar yatırması gerekiyor. Sarı kırmızılıların UEFA’dan ceza almaması için sezon sonuna kadar 40 milyon dolar teminat göstermesi gerekiyor. Aksi halde UEFA’nın uygulamaya koyduğu “Finansal Fair Play” kararı gereği ağır bir ceza ile karşı karşıya kalabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!