İşte yeni Miss Turkuaz

Güncelleme Tarihi:

İşte yeni Miss Turkuaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 13:02

Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde finali gerçekleştirilen Miss Turkuaz Germany 2014'ün birincisi yarışmaya Berlin'den katılan 24 yaşındaki Aslı Cankat oldu.

Haberin Devamı

Yarışmada aynı puanı alan iki yarışmacı 22 yaşındaki Cansu Ezim ve 21 yaşındaki Yasemin Akan ikinciliği paylaşırken, 22 yaşındaki Aylin Sezgin üçüncü oldu. Birinci Aslı Cankat'a Miss Turkuaz Germany 2014 tacını, Miss Turkuaz Germany 2013 güzeli Elif Özkan taktı.

“ALMANYA'NIN RENKLERİ”
EKIP Group tarafından 5.'si organize edilen ve bu yıl “Almanya'nın Renkleri” sloganıyla hazırlanan yarışma Gelsenkirchen belediye binası Hans Sachs Haus'ta yapıldı. Almanya'nın farklı kentlerinden katılan 20 Türk kızının boy gösterdiği yarışmanın 10 kişilik jüri ekibinde, Sanatçı Volkan Baydar, Schalke04'ün ve Alman Milli Takımı eski oyuncularından Gerald Asamoah ve yine Schalke04'te forma giyen Kaan Ayhan gibi isimler görev aldı. Gecenin ilk birincisi salonda bulunan medya mensuplarının oylarıyla en fotojenik yarışmacı seçilen 21 yaşındaki Nur İlnam olurken, jürinin oylarıyla da Miss Turkuaz Germany 2014'ün birincisi Aslı Cankat seçildi.

Haberin Devamı

“ÇOK MUTLUYUM!”
Duygularını anlatan Miss Turkuaz Germany 2014 güzeli Aslı Cankat, “Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Böyle bir ödüle sahip olmak çok mutluluk verici. Bu yolda bana destek veren başta ailem ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra gidebileceğim yere kadar da gitmek istiyorum” dedi.

Yarışma öncesi sahneden Türklerin Almanya'ya gelişlerinin 53. yılını anlatan bir sinevizyon davetlilere izletilirken, yarışma aralarında da Volkan Baydar ile Mehtab Guitar şarkılar seslendirdi. Yarışmayı davetli sıralarından Duisburg Belediye Başkanı Erkan Kocalar, Türkiye ve Uyum Araştırmaları Merkezi Vakfı (TAM) Direktörü Prof. Dr. Hacı Halil Uslucan, Gelsenkirchen belediyesinden yetkililer ve çok sayıda siyasetçi ile iş adamı takip etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!