İşte Gökhan Töre gerçeği

Güncelleme Tarihi:

İşte Gökhan Töre gerçeği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 00:57

Yorumcu Erman Toroğlu, A Milli Takım'daki arkadaşları Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak'a silah çektiği ortaya çıkan Gökhan Töre'nin hayatı hakkında şok bir bilgi verdi: "Gökhan'ın anne babası yok. Büyükbabası tarafından büyütüldü. Beşiktaşlı futbolculardan başka kimsesi yok."

Haberin Devamı

A Milli Takım kampında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a silah çeken Gökhan Töre ile ilgili şoke edici bir gerçek ortaya çıktı. Yorumcu Erman Toroğlu, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Arenası programında, Beşiktaşlı futbolcunun özel yaşantısı hakkında bazı bilgiler verdi.

Toroğlu, silah olayı hakkında Hürriyet Gazetesi'ne röportaj veren Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu'nu da ağır biçimde eleştirdi.

İşte Erman Toroğlu'nun sözleri:

GÖKHAN TÖRE ANNE BABASINI TANIMIYOR

- Gökhan Töre'nin annesi babası yok. Büyükbbası büyütmüş. Gökhan anne babasını tanımıyor.

- Almanya'dan ameliyat olup döndüğünde onu havaalanında Beşiktaşlı 3-4 futbolcu karşıladı. Neden? Çünkü çocuğun ailesi yok. Beşiktaşlı futbolcular 'Gökhan Töre'nin ailesi biziz' diyorlar.

Haberin Devamı

SİLAH ÇEKTİ HABERİNİN ZAMANLAMASINA DİKKAT!

- Benim aklıma bazı şeyler geliyor; Gökhan Töre'nin transfer olacağı zaman çıktı silah haberi. Acaba maliyeti mi düşürmeye çalıştı birileri.

- Her şey futbol değil, her şey para da değil. Herkes sallıyor. Adamı duman ettiler. Belki Fatih hoca bunları biliyordur da konuşmamıştır.

HÜSEYİN ÇALHANOĞLU HALT ETTİ

- Bir işe anne, baba, eş karışıyorsa o işten hayır gelmez. Baba (Hüseyin Çalhanoğlu) çıkacak ya gazeteye! Bütün bunlar hep görgüsüzlükten kaynaklanıyor. Bunlar bayılıyorlar basına çıkmaya.

- Eğer oğlunu göndermiyorsan bir daha hiç gönderme. Baba böyle konuşunca hakikaten kafam karışıyor. Çocuk hakikaten sakat mı, değil mi? Bu olay babasının halt etmesi, kusura bakmayın.

- Hakan Çalhanoğlu da, "Benim Gökhan'la sorunum yok, babamın halt etmesi" diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!