Sokaklara inmemekte kararlıyız

Güncelleme Tarihi:

Sokaklara inmemekte kararlıyız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 01:38

MHP ‘ülke gündeminde yer alan konuları ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaları’ ele almak üzere Kızılcahamam’da 2 günlük kampa girdi.

Haberin Devamı

Son günlerdeki olayları değerlendiren MHP Lideri Devlet Bahçeli ise “Provokasyonlara dikkat edilmesi gerekiyor. İstanbul ve Gaziantep’te bozkurt işareti yaparak, Türk bayrağı taşıyan, olaylara karışan kişiler MHP’li olmamasına rağmen MHP’li ve ülkücü gibi gösteriliyor. Sokağa inmemekte kararlıyız. Sorunlar demokrasi içinde çözülecek ve adresi de 2015 Genel Seçimleri olacaktır” dedi. MHP’nin Kızılcahamam kampı, Bahçeli ve beraberindekilerin Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaretiyle başladı. Daha sonra Bahçeli’nin başkanlığında basına kapalı olarak 2 oturum halinde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve TBMM Grubu ortak toplantısı yapıldı. Toplantılarda Bahçeli’nin açılış konuşmasının ardından MYK üyeleri ve milletvekilleri tek tek görüşlerini açıkladı.

SEÇİM BEYANNAMESİ ELE ALINDI

Haberin Devamı

İlk oturumda 2015’in haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimi ele alındı. Bahçeli, burada katılımcılara kendi konularıyla ilgili seçim beyannamesine girebilecek konuları anlattırarak, “Kongrelerle seçimleri birbirine karıştırmayın” dedi. Edinilen bilgiye göre Bahçeli, oturumun ikinci bölümünde Kobani eylemlerine değinerek, şunları söyledi: “Terör örgütü silah bırakmadan yürütülecek her türlü sürecin, ülkenin başına bela olacağı uyarısını yıllardır yaptık ancak hükümet bunları kulak arkası yaptı. Devlet ayağa düşürüldü, PKK’ya rehin verildi. Terör örgütü de şimdi bedelini ödetiyor. IŞİD kadar PKK ve Suriye uzantısı PYD de tehlikeli. Sınırların dışında güvenli bir bölge oluşturulması ve IŞİD’le birlikte, PKK ve PYD’nin faaliyetlerine engel olunabilmesi için tezkereye destek verdik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!