Analar ağlıyor

Güncelleme Tarihi:

Analar ağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 01:38

Esnaf ziyareti sırasında PKK tarafından Bingöl’de şehit edilen Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu, memleketi Amasya’da toprağa verildi. Şehidin babası İlyas, annesi Adeviye Hatipoğlu ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin eşi Sibel Hatipoğlu da tabuta sarılıp ağladı. 1.5 yaşındaki kızı Yaren ise yakınlarının kucağında olup biteni izledi.

Haberin Devamı

BİNGÖL'de şehit düşen Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu (30), memleketi Amasya'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit Hatipoğlu'nun cenazesi dün Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi morgundan alınarak Hızırpaşa Mahallesi'ndeki babasının evine getirildi. Hatipoğlu ailesinin tek erkek çocuğu olan şehidi uğurlamak için yüzlerce Amasyalı, baba evine akın etti. Burada yakınlarından helallik alındı. Şehidin babası İlyas (60) ve anne Adeviye Hatipoğlu (57) gözyaşlarına boğuldu. Şehidin eşi Sibel Hatipoğlu (28) da tabuta sarılıp ağladı. 1.5 yaşındaki kızı Yaren ise yakınlarının kucağında olup biteni izledi. Şehidin cenazesi daha sonra konvoy eşliğinde Sultan 2'nci Beyazıt Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Aras, Amasya Belediye Başkanı AK Partili Cafer Özdemir, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri şehidin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze namazı sonrasında şehidin cenazesi Tekirdede Mezarlığı'nda bulunan şehitliğe defnedildi.

Haberin Devamı

Analar ağlıyor

8 ŞEHİTLE AYNI TİMDEYMİŞ

Şehit eşi Sibel Hatipoğlu arkadaşlarına, eşinin 16 Eylül 2012'de Bingöl'de 8 polisin şehit olduğu mayınlı saldırıda aynı timde bulunduğunu ancak arkadaki araçta olduğu için kurtulduğunu söyledi. Kurban Bayramı tatili nedeniyle Ordu'ya baba evine gelen Sibel Hatipoğlu'nun tatil bitiminde Bingöl'e eşinin yanına döneceği, burada kaldıkları evden polis lojmanlarına taşınıp Amasya'ya ailesinin yanına gitmeyi planladıkları bildirildi. Bingöl'deki gelişmeleri sürekli sosyal medya ve televizyondan takip eden Sibel Hatipoğlu'nun, eşiyle sürekli telefonda görüştüğü, şehit olmadan 1 saat önce yaptıkları telefon görüşmesinde ise eşinin kendisine "Buralar çok karışık, siz gelmeyin, izinler iptal edildi. Çocuğuma iyi bak. Ortam sakinleşince ben de Ordu'ya gelirim, birlikte Amasya'ya gideceğiz" dediği belirtildi. Sibel Hatipoğlu'nun ise izinlerin iptal olduğunu duyunca, Facebook hesabından, "Kanı bozuk soysuzlar burada o... çocukluğu yapacağınıza buyrun Kobani'ye" yazısını paylaştığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

CENAZE KAZASI: 1 ÖLÜ

Şehit Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nun taziyesine giden akrabalarını taşıyan otomobil, dün sabah Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde TIR ile çarpıştı. Kazada Seher Ateş (64) yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!