İki trafik kazasında 3 kişi öldü 8 kişi yaralandı

Güncelleme Tarihi:

İki trafik kazasında 3 kişi öldü 8 kişi yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2014 18:28

Kahramanmaraş ve Denizli'den iki acı haber geldi. Meydana gelen kazalarda 3 kişi öldü 8 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş'ta minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Onikişubat ilçesinde, Bekir Eren yönetimindeki minibüs ile, Kahramanmaraş-Kayseri karayolu Organize Sanayi Bölgesi kavşağında, Bayram Güzel idaresindeki otomobil çarpıştı.

Kazada yaralanan otomobil sürücü Güzel, kaldırıldığı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'nde hayatını kaybetti. Otomobildeki diğer yaralılar Mustafa, Fahrettin, Ayşe, Fatmaz ve Süleyman Güzel ise 112 Acil Sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

TORUN İLE BABAANNE HAYATINI KAYBETTİ

Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 8 yaşındaki çocuk ve babaannesi öldü, 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Gökhan Çavuş yönetimindeki minibüs, Göveçlik Mahallesi 2001 sokak Duzlak mevkisinde yolun karşısından sol istikamete dönmeye çalışan Hatice Yıldız idaresindeki otomobile çarptı.

Haberin Devamı

AİLE YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İki aracın da şarampole devrildiği kazada, otomobil sürücüsü Yıldız ile torunu Büşra Yıldız (8) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan minibüs şoförü Çavuş ile otomobildeki anne Selma Yıldız ile ikiz kızı Elif Yıldız (8) Denizli Devlet Hastanesi ile Servergazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Göveçlik Mahallesi'ndeki yakınlarının düğününden döndükleri öğrenilen babaanne ile torunun cesetleri otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza nedeniyle karayolundaki ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!