'Bizim öyle işlerle işimiz olmaz'

Güncelleme Tarihi:

Bizim öyle işlerle işimiz olmaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2014 18:01

Esenyurt'ta Kobani eylemleri sırasında yaralanan, tedavi gördüğü hastanede de beyin ölümü gerçekleşen Mert Değirmenci'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Haberin Devamı

Amca Şahin Değirmenci, 18 yaşında ölen yeğeninin olaylarla ilgisi olmadığı söyledi. Değirmenci, "Yeğenimin olaylarla ilgisi yoktur. Bizim öyle işlerle işimiz olmaz. Kaza kurşunu artık nereden geldi? Kimler tarafından geldi? Kasıtlı mı geldi? Her hangi bir şey bilemiyoruz. Kimseyle bir ilgisi olmadığı için de kasıtlı diyemiyoruz" dedi.

"DELİLLERİN KARARTILMAMASINI İSTİYORUZ"

Olayın aydınlanmasını isteyen Değirmenci, "Delillerin karartılmamasını istiyoruz" diye konuştu. Şahin Değirmenci, cenazenin Ardahan'ın Damal İlçesine götürüleceğini kaydetti.

Bizim öyle işlerle işimiz olmaz

MEMLEKETİNE GÖTÜRÜLDÜ

Esenyurt'taki olaylarda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Mert Değirmenci için Erenler Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Adli Tıp Kurumu'ndan alınan cenaze Esenyurt'ta bulunan Erenler Cemevi'ne getirildi. 18 yaşında ölen Değirmenci için cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine HDP İstanbul milletvekili Levent Tüzel de katıldı. Helallik alınmasının ardından Değirmenci'nin cenazesi defnedilmek üzere memleketi Ardahan'a götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!