Karadayı 80. Bölüm: Mahir kabadayıların arasına girebilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Karadayı 80. Bölüm: Mahir kabadayıların arasına girebilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 15:38

Kabadayılar Mahir'den şüphelenirler ve onu aralarına almak istemezler, bunun nedeni ise Feride'dir.. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolde oynadığı ekranların en iyi dönem dizisi Karadayı 80. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 13 Ekim pazartesi günü ATV'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

“Yarın bizim yıl dönümüz Mahir asla unutmaz.” Yeni bölüm fragmanı Feride’nin bu sözleriyle açılıyor.. Anlaşılan o ki Mahir ile Feride yeni bölümde bir araya geliyorlar. Bakalım ikili arasındaki buzlar eriyecek mi, neler konuşacaklar?

Karadayı’nın 80.bölümünde, Kabadayılara ulaşmayı ve onlarla aynı masada oturmayı hayal eden Mahir Kara locaya girmeyi tam anlamıyla başaramaz. Buna neden olan kişi ise onun sadece iyiliğini düşünen aşkıdır. Feride istemeden de olsa Mahir’in bütün planlarını altüst edecek ve onun amacına ulaşmasındaki en büyük engel olacaktır çünkü bir hakime ile nişanlı olduğunu öğrenen İstanbul’daki kabadayılar Mahir’in devlet adına çalıştığını sanmışlardır. Mahir’in ise mutlaka o locaya girmesi ve kabadayılarla aynı masaya oturması şarttır. Bunun için de yeni bir plana ihtiyacı vardır. Bakalım amacına ulaşmak için hazırlayacağı yeni planı nasıl olacak?

Haberin Devamı

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN 'KARADAYI AKINI'

Feride ise sevdasının ondan her geçen gün biraz daha uzaklaştığını düşünmektedir. Ona olan aşkını diri tutmak ve unutmamak için karşı taraftan bir adım beklemektedir. 80. Bölüm fragmanında da gördüğümüz gibi Mahir, Feride’nin beklediği adımı atacak ve ona sürpriz yapacak.

Mahir’in bölgesinde güzellik salonu işleten Belgin’in başı belaya girer. Salonunu basan bir adam ona silah çeker. Kendi mıntıkasındaki herkesten mesul olduğunu düşünen gözü kara Mahir Belgin’i bu beladan kurtarabilecek midir?

Karadayı 80. bölüm fragmanı yayınlandı (13 Ekim 2014)

Haberin Devamı

Pazartesi günü ekrana gelecek yeni bölümden en son set fotoğrafları:

Silahlar Mahir Kara'ya doğrultuldu ama onun tek bir amacı var, Kabadayı'larla buluşmak!

Karadayı 80. Bölüm: Mahir kabadayıların arasına girebilecek mi

Feride, Mahir'in eski sevgilisini teselli eder.

Karadayı 80. Bölüm: Mahir kabadayıların arasına girebilecek mi

Onun artık yeni bir plana ihityacı vardır.

Karadayı 80. Bölüm: Mahir kabadayıların arasına girebilecek mi

BAKMADAN GEÇME!