Vali’den, Denizli’deki öğrencileri sevindirecek haber

Güncelleme Tarihi:

Vali’den, Denizli’deki öğrencileri sevindirecek haber
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2014 16:05

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, üniversite öğrencileri için yurtlarda yemek fiyatlarının gözden geçirilmesi, hijyen, sağlık ve güvenlik denetimlerinin aksatılmadan yapılmasını, inşaatı süren yurt binasının bir an önce tamamlanmasını ve Pamukkale Üniversitesi kampusu ile yurtlar arasında kalan bölgeye öğrenciler için sosyal ve yaşam alanları yapılmasını istedi.

Haberin Devamı

Pamukkale Üniversitesi’nin güvenliğine yönelik yılda iki kez yapılan Üniversite Güvenlik Toplantısı’nın ilki Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe başkanlığında yapılan toplantıya Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mürşit Koyuncu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Alaattin Aktaş ve yurt müdürleri katıldı.

Toplantıda Pamukkale Üniversitesi kampüslerinde ve yurt bölgelerinde öğrencilerin güvenliğinin sağlanması için alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Kınıklı Kampüsü ile yurtlar arasında kalan bölgeye öğrenciler için yerleşke içinde sosyal ve yaşam alanları oluşturulması için proje hazırladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Vali Şükrü Kocatepe, öğrenciler için yeni sosyal ve yaşam alanları oluşturulması projesine destek verirken, özellikle yurtlarda öğrencileri olumlu etkileyecek talimatlar verdi. Kocatepe, yurt müdürlerine hijyen, sağlık ve güvenlikle ilgili denetimlerin aksatılmadan yapılmasını, yurtlardaki yemek fiyatlarının gözden geçirilerek yeniden değerlendirilmesini istedi.

Kocatepe, inşaatı süren yurt binası inşaatının da kısa sürede tamamlanması, kiralanan ve yeni yapılan binalardaki araç gereç, donanım ve güvenlikle ilgili ihtiyaçlarının giderilerek öğrencilerin mağdur edilmemesi talimatını verdi. Pamukkale Üniversitesi’nde öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim almaları için gerekli önlemlerin alınmasını isteyen Kocatepe, üniversite, emniyet ve jandarmanın koordineli çalışmasını da istedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!