Fotoğraf günleri buluşturdu

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraf günleri buluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2014 01:05

Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen İzmir Üniversitesi Fotoğraf Sanat Günlerinin açılışı, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde başladı.

Haberin Devamı

Mütevelli Heyet Başkanı Ali Rıza Doğanata, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ulufer Teker, akademisyenler ve sanatseverler, açılışın ardından başta İzmir Üniversitesi olmak üzere İzmir’de bulunan diğer üniversitelerin öğrencilerinin sergilerini de gezme şansı buldu. Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, Türkiye’ye İzmir’i konu alan ilk resim yarışması İzmir’in Renkleri’ni kazandıran İzmir Üniversitesi’nin gelecek günlerde de sanat etkinliklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Düzenlenen moda atölyesinde Dsquared, Diesel, Just Cavalli gibi dünya markalarının yüzü olan Brezilyalı model Jean Carlos Santos ile çekim yapma şansı bulan Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, Moda Fotoğrafçısı Esat Yargıcı’dan özellikle ışık ve makyaj konusunda önemli tavsiyeler aldı.

Haberin Devamı

Fotoğraf Sanat Günleri’ne ikinci kez katılan fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, söyleşisinde reklam fotoğrafçılığı ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!