Kurban derileri ile fakülte inşaatı tamamlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Kurban derileri ile fakülte inşaatı tamamlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2014 12:17

Aydın’ın Söke İlçesi’nde Kurban Bayramı’nda toplanan kurban derileri, Adnan Menderes Üniversitesi Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi inşaatının tamamlanması için maddi destek sağladı.

Haberin Devamı

Söke Meslek Yüksekokulu’nun ardından Adnan Menderes Üniversitesi Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin inşaatını da kendi imkanları ile tamamlamaya çalışan Sökeliler, Kurban Bayramı’nda başlatılan kampanya ile kurban derilerini bağışladı. Fakülte yapımını üstlenen Söke Eğitim Vakfı Başkanı ve İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, bayram öncesi başlatılan kampanyaya destek olan Söke’lilere teşekkür etti.

Kaymakam Demirezer, "Sökeliler ikinci fakülte binasını yapıyor. İnşaatı devam eden Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin binası için kenetlenen ilçe halkımız, gerekli olan kaynak için başlatılan bu güzel kampanyaya destek verdi. Kampanyaya önemli bir katılım sağlanarak güzel gelir elde edildi. Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) öncülüğünde Söke İlçe Kaymakamlığı ve Söke Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen en büyük kurban deri bağışı kampanyasında, 487 adet 11 bin 574 kilo dana derisi, 2 bin 524 adet koyun derisi, 294 adet keçi derisi toplandı. Kampanyaya destek veren CHP’li Belediye Başkanı Süleyman Toyran, SÖKEV Yönetim Kurulu üyelerimiz ve tüm halkımıza teşekkür ederim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!