Anneye evde kurşun

Güncelleme Tarihi:

Anneye evde kurşun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2014 01:10

Sevgi Alıcı henüz 18 yaşındaydı. Gaziantep’te perşembe akşamı Kobani protestoları düzenlendiği sırada kızını uyutmuş, akşam yemeği için salona geçmişti. Ancak karşıt görüşlü protestocular arasında çıkan çatışmada saat 21.00 sıralarında bir tabancadan çıkan kurşun, Vatan mahallesindeki evinde yemek yiyen genç kadının göğsüne isabet etti. Hastaneye kaldırıldı Sevgi Alıcı ancak tüm çabalar onu döndürmeye yetmedi.

Haberin Devamı

DOĞUM GÜNÜ HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Sevgi Alıcı, 2 yıl önce evlenmişti Mehmet Alıcı’yla. Ecrin adında bir kızları dünyaya gelmişti. Birinci yaşına girmesine 10 gün kalmıştı. Anne Alıcı, heyecanla o günün hazırlığını yapıyordu. Ancak kör kurşun, geride gözü aşlı bir eş ve henüz yaşına girmeyen Ecrin’i de annesiz bıraktı.

Anneye evde kurşun


Genç kadın için Yeşilkent Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken Mehmet Alıcı, tabuta kırmızı gül demeti bıraktı. Tabutun üzerine genç kadının taktığı başörtüsü de serildi. Sevgi Alıcı’nın annesi ve yakınları, tabutu başında sinir krizi geçirdi. Cenaze töreni sırasında kalabalık terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Komşularının “İyi niyetli, güler yüzlü birisi” diye tanımladığı Sevgi Alıcı, kılınan cenaze namazının ardından Yeşilkent Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Gaziantep’teki olaylar sırasında hayatını kaybeden Ömer Uçeker (27) Yeşilyurt Mezarlığı’nda, Süleyman Balcı (15) Oğuzeli ilçesinde toprağa verildi. Şahan Dağhan (25) ise Siirt Pervari’de toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!