Her zaman, her yerde, her şekilde kışlık ceketler

Bu sonbahar da gardırobunuzdaki kurtarıcı parça değişmiyor.

Haberin Devamı

Evet, ılık günlerde bile katlayıp kolda taşıdığınız, geceleri üşüyen sevgilinizin omzuna attığınız sıcacık ceketlerden bahsediyorum

Bu sezon erkek gardırobunda ‘ceket’ demek, acil durum kurarıcısı demek. Oldukça moda olması bir yana, iyice form değiştirerek her sezona, hava şartına, her duruma uyum sağlayan pratik bir ürüne dönüştü. Buruşmayan kumaşlarda, kaşmirli, desenli, astarsız ve vatkasız kısa spor ceketler, o bildiğimiz eski keskin hatlı, kaba baba ceketlerin yerini aldı. Her yaşa hitap ederek, sokağa indi. Yeni sezonu yeni ceketle karşılamak isteyenlere dört farklı önerim olur: Astarsız-vatkasız modeller, kısa kesim olanlar, kruvaze ceketler ya da mont-ceketler. Daha garantici gitmek isteyenler penye ya da trikodan şaşmasın.

Kusursuz kombin için ince detay: Cep mendili

Haberin Devamı

En çok kullanılan ceket kombinleri, gömlek ve trikoyla yapılan. Gayet doğru bir harekettir, her zaman garanti bir ofis kıyafetidir. Bu kadar özenli bir üst kombini yaptığınızda altınıza jean bile giyseniz her durumda onay görürsünüz. Bu durumlarda ceketlerinizin ayrılmaz aksesuarı mutlaka cep mendili olsun. Tişörtle bile kombinlediğinizde bu şık eğlenceli detayı eklemeyi unutmayın.

Yazarın Tüm Yazıları