Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 17:57

BİNGÖL kent merkezinde dün düzenlenen saldırıda şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı 47 yaşındaki Atıf Şahin’in Türk bayrağına sarılı cenazesi, Ankara’daki Kocatepe Camiine getirildi ve burada cenaze töreni düzenlendi.

Haberin Devamı

Törene, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP ve CHP’li milletvekilleri, Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Metin İyidil, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, üst düzey polis ve asker ile şehit müdürün yakınları katıldı.

Ayakta durmakta güçlük çeken şehidin annesi Cemile, baba Ahmet, eşi Fatma, Kara Harp Okulu öğrencisi olan oğlu 20 yaşındaki Ahmet, kızı 15 yaşındaki Sena ve oğlu 5 yaşındaki Yiğit Alp Şahin taziyeleri kabul etti. Aile, taziye sırasında göz yaşlarını tutamadı.
Cenaze namazı öncesi protokol üyelerinin yanında saf tutan ve ayakta durmakta güçlük çeken baba Ahmet Şahin’in koluna Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan girdi.

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
EMNİYET MÜDÜRÜNE SALDIRI: 2 ŞEHİT

Haberin Devamı

Cenaze namazının ardından şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!