Küçük Gelin 48. Bölüm: Zehra bebeğini mi düşürüyor

Güncelleme Tarihi:

Küçük Gelin 48. Bölüm: Zehra bebeğini mi düşürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 16:30

Bengi Öztürk (Melek) ve Çağla Şimşek'in (Zehra) başrollerini paylaştığı Küçük Gelin 48. bölümü ile 12 Ekim Pazar STV'de. Samanyolu TV'nin ilgiyle takip edilen ve pazar günlerini zirvede kapayan dizisi Küçük Gelin 48. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Henüz 14 yaşında evlendirilen bir çocuğun yaşadıklarını Beyaz Cam’a taşıyan Küçük Gelin’de öğretmen olma hayalleri kuran Zehra bir gün kitaplarda okuduğu gibi hikayeler yazmak istemektedir. Fakat abisi Ferman’ın civardaki en büyük aşiret olan Kirmanlar’ın kızı Berfin’i kaçırması planların hepsinin değişmesine yol açar. Töre gereği eğer iki taraf da kan dökülmesini istemiyorsa Zehra’nın Kirmanlar’a berdel olarak verilmesi konusunda uzlaşılır.

Melek mesleğine bağlı idealist bir öğretmendir. En zeki ve başarılı öğrencisi Zehra’nın okula gelmediği bir gün gerçeği öğrenip onun berdel karşılığında evlendirilmek zorunda bırakıldığı zaman büyük bir şok yaşar. Buna engel olmak için elinden geleni ardına koymayacaktır. Ailesini ve sevdiklerini karışışına almayı göze almış Azad ise ona yardım etmeye söz verir. Melek Öğretmen, Zehra için canla başla uğraşırken bu olayın sadece Zehra’nın değil kendi hayatını da derinden etkileyeceğini ve geçmişe ait sırları ortaya çıkaracağının farkında değildir.

Haberin Devamı

KÜÇÜK GELİN'DE AYRILIK - FOTO GALERİ

Yeni bölümde neler olacak? Bebeğini düşürmek için Behiye’nin hazırladığı karışımı için Zehra kendi hayatını da tehlikeye atar. Melek ve Azad son anda yetişirler ve onu hastaneye yetiştirirler. Nujin Ana, Zehra’ya bu çayı kimin verdiğini araştırmaya başlar. Behiye ise faka basar ve elindeki çay ile yakalanır. Zümrüt ve Devran, Ali’yi boşanmaması için ikna etmeye çalışmaktadırlar yoksa Ali’nin hapse atılması an meselesidir. Devran, Azad’a bir oyun hazırlar ve kodesi boylamasını sağlar. Mahkeme günü geldiğinde ise Ali salona girip herkesi şok eden kararını açıklar.

Küçük Gelin 48. yeni bölüm fragmanı Samanyolu TV'de yayınlandı. (12 Ekim Pazar)


BAKMADAN GEÇME!