Galatasaray'dan Yıldırım Demirören açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan Yıldırım Demirören açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 14:56

Galatasaray Kulübü, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e bir kez daha yüklendi: "Başkalarının isteklerine, amaçlarına, gerçekleri tahrif ederek alet olma söylem ve davranışı sergileyen Yıldırım Demirören’in hangi ilke ve değerlere hizmet ettiğini spor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Ünal Aysal hakkındaki açıklamaları hakkında resmi siteden yazılı bir açıklama yayınladı... Açıklama şöyle:

"Ülkemizin içinde bulunduğu kritik süreç ve son derece önemli milli maçlarımız öncesi sakinlik, birlik ve beraberlik çağrısı yapmasını daha uygun bulduğumuz Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in; gaflet içinde kulübümüzün başarılarına gölge düşürmeye çalışan ifadeler sarf ettiğini ve kulübümüzün başkanı Sayın Ünal Aysal üzerinden itibar kazanmaya çalıştığını görmekteyiz.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun tarafsız ve özerk bir kurum olması ana kuruluş sebebidir ve bu kurumdan futbolumuzu ve kulüplerimizi ortak ilke ve değerler içerisinde eşit ve saygınlık ilkesiyle yönetmesi beklenmekte iken, başkalarının isteklerine, amaçlarına, gerçekleri tahrif ederek alet olma söylem ve davranışı sergileyen Yıldırım Demirören’in hangi ilke ve değerlere hizmet ettiğini spor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Haberin Devamı

"OTURDUĞU MAKAMIN CİDDİYETİNİ DAHA FAZLA BOZMASIN"

3,5 yıl içerisinde Federasyon başkanı olarak bizzat tanık olduğu, Galatasaray Kulübü'nün tüm camiasıyla birlikte çalışarak birlik beraberlik içerisinde kazandığı iki Süper Lig, iki TFF Süper Kupa ve bir Türkiye Kupası vardır. Başarı ve başarısızlık arasındaki farkı dahi göz ardı ettiğini gördüğümüz Demirören’in, oturduğu makamın ciddiyetini daha fazla bozmamaya davet ediyoruz.

Ve hatırlatıyoruz; Galatasaray Kulübü milyonların kulübüdür. Köklü kültürü ve başarıları ile uluslarasası itibarı ve saygınlığı ile ülkemizi temsil eden çok değerli bir markadır. Kulübümüzü temsil eden Başkanımız da bu değerlerin tüm Galatasaraylılar gibi saygın bir temsilcisidir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!