CHP büyük konferansa hazır

Güncelleme Tarihi:

CHP büyük konferansa hazır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 12:01

CHP İzmir İl Başkanlığı, 10 Ekim 2014'te ünlü gazeteciler, akademisyenler ve CHP Genel Başkan yardımcılarının konuşmacı olarak katılacağı “Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ardından Türkiye” başlıklı konferans için hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Bu yılki iki seçimin ardından genel bir değerlendirme yapılması ve yaklaşan genel seçim öncesi yol haritasının belirlenmesi için yapılacak konferansı çok önemsediklerini belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “Yaşanan seçimlerin ardından yapılacak durum tespiti, hem İzmir hem de Türkiye’nin 2015 seçimleri öncesi manzarasını net bir şekilde önümüze koyacaktır.” dedi. Konferansa Türkiye’nin yakından tanıdığı gazetecilerin ve akademisyenlerin yanısıra genel başkan yardımcılarının da katılacağını belirten Engin, şunları söyledi: "İzmir’de göreve geldiğimiz günden bu yana farklı bir yol izliyoruz. Yaptığımız çalışmalarda, yaşadığımız seçimlerde sadece o günü yaşamak yerine, herkesin katılımıyla bizden sonrası içinde elle tutulur veriler ve yöntemler bırakmaya çalışıyoruz. Bu konferansı planlarken amacımız, yaşanan yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından İzmir, dışarıdan bakınca nasıl bir sınav verdi, partimizin yaptığı çalışmalarda nasıl geri dönüşler yaşandı gibi soruların yanıtlanmasıdır. İşe Türkiye açısından bakınca da yaşanan gergin ortam, seçimler sonrasında oluşan son durum ve bundan sonra yaşanabilecekler hakkında

Haberin Devamı

CHP büyük konferansa hazır
önemli tespitler yapılacağına hiç kuşkumuz yok."

Konferans, 10 Ekim Cuma saat 09.30’da, Narlıdere ilçesindeki KayaT ermal Otel'de yapılacak. Gazeteciler Ahmet Hakan ve Şükrü Küçükşahin, Bilgi, Sabancı, Marmara ve Ege üniversitelerinden akademisyenler, CHP Genel Başkan yardımcıları Sencer Ayata, Burhan Şenatalar ve Selin Sayek Böke konuşmacı olarak katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!