Kırıkkale’de atm’ler tek noktada toplanacak

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkale’de atm’ler tek noktada toplanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 11:09

KIRIKKALE Belediye Meclisi toplantısı, Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlığında toplandı. 6 gündem maddesinin ele alındığı meclis toplantısında tüm banka ATM’lerinin bir noktada toplamak için Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya yetki verildi.

Haberin Devamı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın katılmadığı toplantıya, Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlık yaptı. Mecliste bir önceki toplantının tutanak özeti okundu. Özetin ardından MHP’li Meclis üyeleri, bir önceki toplantıda Ankara Caddesi ile ilgili bir kararın yanlış yazıldığı için itiraz ettiler. Meclis Başkanı Yıldırım karar hakkında İmar Komisyon üyelerini ve İmar Müdürü Mehmet Korkmaz’ın üyeleri bilgilendireceğini söyledi.

Meclis toplantısı daha sonra 2015 Mali Yılı Performans Programı, 2015-2019 yılı Stratejik Planı görüşüldü. Meclis ayrıca tüm banka ATM’lerin bir noktada toplanması için yer bulunması konusunda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya yetki verilmesi konusu oylandı. Yer için ise Hüseyin Kahya Parkı civarının ön görüldüğü ifade edildi. Üyelerin büyük bir kısmının kabul oyu ile yetki verildi. Meclis daha sonra imar planların görüştü. En çok dikkat çeken imar planları değişiklikleri Osman Gazi Mahallesinde konut alanını Özel Eğitim alanına çevrilmesi ve Toptan Gıdacılar Esnaf Kooperatifinin Ahılı’daki imar alanında faaliyetlerine uygun alanın imar tadilatının yapılaması dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!