Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ihanet suçlaması

Güncelleme Tarihi:

Davutoğlundan Kılıçdaroğluna ihanet suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2014 01:10

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün IŞİD protestoları sırasında saldırıya uğrayan ve yaralanan Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in ziyareti sonrası yaptığı açıklamada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için "Yaptığı sorumsuzluktur. Ve tarihe geçecek bu kritik dönemde yapılan bir ihanettir. Kılıçdaroğlu’nun aklına da şeyine de ihtiyacımız yok. Sadece sussun" dedi.

Haberin Devamı

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Son birkaç gündür süren şiddet eylemleri ve Vandalizm sonrasında dün akşam Bingöl’de alçakça bir saldırı söz konusu oldu. İki kahraman görevlimiz şehit oldular. Allah’tan rahmet diliyorum. Emniyet Müdürümüz de ağır yaralandı. Gece boyu İçişleri Bakanımızla bütün gelişmeleri takip ettik. Olayın olduğu andan itibaren talimatlar verildi. Bu işin failleri konumundaki teröristler bir iki saat içinde cezalandırıldılar. Gerekli bütün tedbirler alındı. Her şeyden önce şehit güvenlik görevlilerimize Allahtan rahmet diliyorum. Kahramanca vazifelerini yaparken şehit düştüler. Atalay Bey, emniyet camiasında çok sevilen ve görevini hakkıyla yapmak için fedakârlığı üstlenen kahraman bir görevlimiz. Şartlar zor olmasına rağmen sırf Bingöl halkına ve esnafına güven verebilmek için dün akşam esnafı ziyaret ederken bu saldırıya maruz kaldı. Bu kahramanlığı hiç unutulmayacaktır. En zor şartlarda bile halkın yanında olan emniyet görevlilerimizin bu davranış en çok bölge halkının kalbinde olacaktır.. Eşi ile görüştük. O da kahraman bir hanımefendi. Eşinin vazifesinin şuurunda. Gece boyu bütün milletimizin duasını alan Atalay Bey’in durumu iyi. Şuuru yerinde. Kısmi ve sınırlı bir müdahalede bulunuyor.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

İlk müdahale başarılı olunduğu için yara yerinin temizlenmesi müdahalesi şu an. Doktorlarımız her türlü tedbiri almış. Bu zor şartlarda yaptıkları fedakarlık için tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bütün emniyet teşkilatımıza da teşekkür ediyorum, her birinin alınlarından öpütyorum.

Davutoğlundan Kılıçdaroğluna ihanet suçlaması
Emniyetin şair müdürü ağır yaralı

KILIÇDAROĞLU'NUN YAPTIĞI SORUMSUZLUKTUR

Kılıçdaroğlu’nu anlamak mümkün değil. Bir yandan sükûnet telkininde bulunuyor bir yandan hükümetimizi suçluyor. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı sorumsuzluktur. Ve tarihe geçecek bu kritik dönemde yapılan bir ihanettir. Kimse IŞİD’e yardım yapıldığı tezini ispat edemez. Elinde belge olmadan bir devleti itham altında bulunmak bir ana muhalefet partisine yakışmaz. Son derece komik bir teklifte bulunuyor. Yeni bir tezkere Kobani. Yarın IŞİD Haseki’ye saldırdığında her bir il için, ilçe için ayrı ayrı tezkere mi çıkaracağız.Tek bir çabası var Esad’ı korumak. Facia yaşanırsa sorumlusu Esad’dır.

Haberin Devamı

Davutoğlundan Kılıçdaroğluna ihanet suçlaması

"SADECE SUSSUN"


Kulağı duymuyor ama bir kez daha sesleniyorum Kılıçdaroğlu’na. Türkiye IŞİD’e de Esad rejimine de karşıdır. Türkiye’deki mevzuatı da bilmiyor. Yeni bir teklif getiriyor. Zarar görenlere tazminat verilsin diye. O bunu düşünürken biz zaten yardımları başlattık. Bu tür durumlarda devlet otomatik olarak devlet terör mağdurlarının yanındadır. Onun hayallerinin ötesindedir. Bütün vatandaşlarımızın zararları tanzim edilecek. İlk gün talimat verdik. Kılıçdaroğlu’nun aklına da şeyine de ihtiyacımız yok. Sadece sussun. Onun fikrine ve aklına ihtiyacımız yok Biz gece boyu uyumazken Kılıçdaroğlu rüya görüyor.

Davutoğlundan Kılıçdaroğluna ihanet suçlaması
'Sadece Kobani tezkeresi çıkaralım'


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!