İşte Toshiba'nın akıllı gözlüğü!

Güncelleme Tarihi:

İşte Toshibanın akıllı gözlüğü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 09:52

Google Glass ile yükselişe geçen akıllı gözlük alanına yönelen Toshiba, ilk akıllı gözlüğü Toshiba Glass’ı CEATEC 214 kapsamında resmi olarak tanıttı.

Haberin Devamı

Son dönemde inanılmaz bir hızla yükselen akıllı saat alanının şu ana kadar ilgisini çekmeyi başaramadığı sayılı teknoloji firmaları arasında yer alan Toshiba, genel olarak giyilebilir cihazlar alanına da pek sıcak yaklaşmadı. Google, Samsung, Apple ve LG Electronics gibi dev firmaların şimdiden ilgi çekici ürünlerle yer aldığı giyilebilir cihazlar alanına Toshiba’nın katkısı, basit bir fitness takip cihazı ve giyilebilir bir biyolojik sensörün ötesine geçemedi.

İşte Toshibanın akıllı gözlüğü

Donanım Günlüğü'nün haberine göre Japon teknoloji devi Toshiba tarafından görücüye çıkarılan yeni bir ürün, firmanın akıllı saatlerden uzak dururken son dönemin bir diğer gözde alanına yöneldiğini gösterdi. İlk olarak Google tarafından geliştirilen Google Glass sayesinde teknoloji dünyasının ilgisini çeken akıllı gözlük alanına giren Toshiba, bu alandaki ilk ürünü olan Toshiba Glass‘ı resmi olarak tanıttı. Japonya’nın CES fuarı olarak değerlendirilen CEATEC 214 kapsamında kullanıcılarla buluşan Toshiba Glass, Google Glass kadar etkileyici olmasa da akıllı gözlük satın almak isteyen kullanıcılar için çok daha ucuz bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!