Güzide Kasacı'nın torunlarından Şahan Gökbakar'a tepki

Güncelleme Tarihi:

Güzide Kasacının torunlarından Şahan Gökbakara tepki
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 07:30

“Pek Yakında”nın 3 günlük gişe rakamının açıklandığı gün Güzide Kasacı’nın “Çalıkuşu” videosunu paylaşan Şahan Gökbakar, sanatçının torunlarının tepkisini çekti.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’ın yeni filmi “Pek Yakında”nın 3 günlük gişe rakamı, 398 bin olarak açıklandı. Yılmaz’la son dönemde gişe rakamları üzerinden polemik yaşayan Şahan Gökbakar, bu rakamı sosyal medyada ti’ye aldı. Gökbakar, Güzide Kasacı’nın seslendirdiği “Çalıkuşu” şarkısının kahkahalı bölümünü Instagram’da paylaştı. Ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Kasacı’nın torunları Begüm Gündoğdu ve Ebru Sağlamer, Gökbakar’a sitem dolu mesajlar yolladı.

‘SENİ KINIYORUM’
Ebru Sağlamer, tepkisini videonun altına şu yorumu yazarak dile getirdi: “İnsanları güldürmek için 50 yılını sahnelere adamış, yılların TRT sanatçısı ve assolisti olan Güzide Kasacı’yı kullanıp şuursuz ve cahil insanlar tarafından hoş olmayan yorumlar almasına sebep olduğun için seni kınıyorum. Bunu bir an önce düzelt! Sen kimsin dersen, ben alay konusu haline getirdiğin sanatçı bayanın torunuyum.” Şahan Gökbakar ise Sağlamer’e şöyle yanıt verdi: “Torunu olduğunuz sanatçı hanımefendi Güzide Kasacı’ya herhangi bir saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Bu şarkıyı daha evvel de kendim söyleyip paylaşmıştım. Bakarsanız görürsünüz. Bu şarkıyı kendisi icra etmiş ve internete her giren bu şarkıyı rahatça dinleyebilir. Ben de bir bölümünü paylaştım. Herhangi bir saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum.”

Güzide Kasacının torunlarından Şahan Gökbakara tepki

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!