Aziz Yıldırım devletin ayıbıdır

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım devletin ayıbıdır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2014 00:48

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, F.Bahçe Başkanı’nın sözlerine sert karşılık verdi.

Haberin Devamı

“Bu şahıs bizim muhatabımız değil. Benim muhatap alacağım adam önce gidip vatani görevini, askerliğini yapacak.” “13’üncü ve 14’üncü Ağır Ceza Mahkemeleri’nin hukuk dışı verdiği kararlar, seviyesiz kararlar onu konuşturuyor.” “Yani kim konuşturuyor? Devletin ilgili birimleri onu konuşturuyor. Bu, bizim değil, devlet yetkililerinin ayıbıdır.”

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın, “Yeniden yargılama sırasında mahkemede herkesle hesaplaşacağız” sözlerine yanıt veren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çok sert ifadeler kullandı. Yıldırım’ın ismini hiç telaffuz etmeyen Hacıosmanoğlu, mahkemelerin kararlarını eleştirdi.
Hacıosmanoğlu, Yıldırım’ın sözlerine ilişkin bir soru üzerine, “Bu bizi rahatsız ediyor. Bu şahıs zaten bizim muhatabımız değil. Benim muhatap alacağım adam önce gidip vatani görevini, askerliğini yapıp gelecek. Ama onun kabahati yok. Sahte çürük raporuyla askerlikten kaçan insana, gece saat 2’de meclisten karar çıkarıp, bedelli askerlikten yararlanma hakkı tanıyanlar bugün o adamı konuşturuyor” diye konuştu.

TOPLUM İÇİNE ÇIKAMAMALI

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım ve diğer kişiler hakkındaki yeniden yargılama kararına değinen Hacıosmanoğlu şöyle dedi:
“Bu şahsın konuşmalarına ben itibar etmiyorum, dikkate de almıyorum. Ama onları konuşturanlara da lanet olsun diyorum. 13. Ağır Ceza Mahkemesi ve itirazımızı değerlendiren 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nin hukuk dışı verdiği kararlar, hukukun, adaletin yanından dahi geçmeyecek seviyesiz kararlar onu konuşturuyor. Yani kim konuşturuyor? Devletin birimleri konuşturuyor. Bu bizim değil, bunu konuşturan devlet yetkililerinin ayıbı. Bırakın konuşmayı toplumun içine dahi çıkamayacak birisi. Bize çocukken askerlik en kutsal görevdir diye öğrettiler. Sahtekarlık yapıp sahte belgeyle askerlikten kaçan bir adamı siz kurtarıyorsanız, o da çıkıp ‘herkesten hesap soracağım’ der. Ama bizim UEFA’daki girişimlerimiz devam ediyor. Trabzonspor taraftarları hiç şüpheye kapılmasın.”

Stajımızı bitirdik yatırımları yaptık

BAŞKAN Hacıosmanoğlu, Aralık ayında seçimli kongre olacağı yönündeki iddialar için şunları söyledi: “Bizi Trabzonspor taraftarları 2.5 seneliğine seçti. Geçen sene staj yaptık. Üyelerin verdiği süreyi tamamlamak görevimiz. ‘Beceremiyorum gidiyorum’ diyecek karakterde insan değilim. Onun için bu kadar yatırım yaptık. Allah’ın izniyle bunların karşılığını alacağız. Alamazsak zaten, hep söylüyorum, ben bu takımın taraftarıyım.”

Haberin Devamı

Sonuçlar Vahid hocayı çıldırtıyor

HACIOSMANOĞLU, teknik direktör Halilhodzic’in saha kenarındaki agresif tavırlarıyla ilgili bir soruyu da yanıtlarken, “Bu konuyla ilgili Vahid hocayla elbette ki konuşuyoruz. O da bizden birisi. O da aynı duyguları yaşıyor, başarılı olmak istiyor. Başarılı olmak için Trabzonspor’a geldi. Bu sonuçlar nasıl bizleri çılgına çeviriyorsa onu da çeviriyor. Kaldı ki hem ligde hem Avrupa’da yapılan hakem hatalarına baktığınız zaman hazmedilecek şeyler değil” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!