Fatih Harbiye 43. Bölüm: Macit, Neriman'ı kaçıracak mı?

Güncelleme Tarihi:

Fatih Harbiye 43. Bölüm: Macit, Nerimanı kaçıracak mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 16:54

Şinasi belki de son kozunu oynuyor... Bu sezonun iddialı yapımlarından Show TV'nin ilgiyle takip edilen Fatih Harbiye dizisi 43. yeni bölümüyle 11 Ekim cumartesi günü saat 20.00'de..

Haberin Devamı

Yeni bölümü ile cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Fatih Harbiye de heyecan hiç hız kesmeden kaldığı yerden devam edecek. Macit ve Neriman aşkında son perde ne olacak, Faiz kızını Macit’ten uzak tutmak için bu sefer ne yapacak?

Macit ve Neriman’ın yapmayı planladıkları kaçamak bekledikleri gibi geçmedi. Şinasi, Faiz’e her şeyi anlatınca bütün plan bozulmuş oldu. Bayram nedeniyle geçen hafta yayınlanmayan dizinin yeni bölümü 11 Ekim cumartesi günü ekrana gelecek.

Rejisörlüğünü, Reis, Bitmeyen Şarkı ve Hayatımın Rolü gibi yapımlardan tanıdığımız Sadullah Celen’in üstlendiği Fatih Harbiye’nin senaryosunu ise Murat Emir Eren, Rana Mamatoğlu ve Bekir Baran Sıtkı birlikte yazıyorlar.

FATİH HARBİYE SETİNDEN DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİNİZ KARELER

Geçtiğimiz bölümde sağa sola tehditler savunan Pelin, Macit ile Neriman’ın, Faiz’den isteğini öğrenince çılgına dönmüştü. Fakat Macit’in Neriman’dan vazgeçmesi hele hele bunun Pelin yüzünden olması imkânsızdır. Tam aksine ona sıkı sıkıya bağlanmış ve bir sürpriz bile hazırlamıştır. Macit ile ilgili 30 senedir sakladığı sırrı gün yüzüne çıkartan İnci ise hesaplarda olmayan gelişmelerin fitilini ateşlemiştir.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE BU HAFTA NELER OLACAK?

Macit, son çare olarak Neriman’ı kaçırmaya karar verir. Neriman’da bunu kabul eder. Eskişehir’de organize edilecek resim konfederasyonuna iştirak etmek istediğini belirten Neriman, babasından olumlu dönüş alır. Faiz Bey de kızını Macit’e emanet eder ama kuzuyu kurda emanet ettiğinden haberi bile yoktur.

Fatih Harbiye 43. Bölüm: Macit, Nerimanı kaçıracak mı

43. Bölüm 1. ve 2. fragmanları (11 Ekim Cumartesi)

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!