Velilere, ‘Cumhurbaşkanı referansı’ ile kurs çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Velilere, ‘Cumhurbaşkanı referansı’ ile kurs çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 15:49

Adana’da bazı ortaokul müdürleri, öğrenci velilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Yeni Türkiye’nin maneviyat projesi’ diye adlandırdıkları, okullarda açılacak hafta sonu kurslarına çocuklarını kayıt yaptırmalarını rica eden yazı gönderdi.

Haberin Devamı

Dershanelerin kapatılma projesine bağlı olarak cumartesi ve pazar günleri ücretsiz olacağı duyurulan kurslarda Türkçe, matematik, fen ve teknoloji sosyal bilgiler, İngilizce, geçen yıllarda hafta sonları verilmeyen din kültürü ve ahlak bilgisi dersi bulunuyor. Öğrenci velilerinden evlerine en yakın ortaokul kurs merkezine giderek çocuklarını kayıt yaptırmalarının istendiği yazıda şöyle deniliyor:

"Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyin, ukdesindeki yeni Türkiye için maneviyat projesi olan, ‘Eğitim ve öğretimin kalitesini en üst seviyelere ulaştırmak’ amacını taşıyan 2014-2015 eğitim öğretim yılında cumartesi ve pazar günleri öğrencilerimizi imtihanlara hazırlama ve derslerini pekiştirme kursları ücretsiz olarak yarınlarımız olan sevgili çocuklarımızın hizmetine sunulacaktır. Bu gerekçe ile öğrenci velilerimizin, evlerine en yakın olan ortaokul kurs merkezlerine giderek sevgili öğrencilerimizin kayıtlarını yaptırmaları önemle rica olunur. Bu güzel hizmet projesini ülkemizin çocuklarına sunan Sayın Cumhurbaşkanımıza öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür eder saygılarımızı sunarız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!