Niran Ünsal'ın müstehcen kliplere karşı mücadelesi ve canlı yayın olayları

Güncelleme Tarihi:

Niran Ünsalın müstehcen kliplere karşı mücadelesi ve canlı yayın olayları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 15:07

Niran Ünsal'ı son dönemde şarkılarıyla değil tartışmalarıyla hatırlıyoruz.

Haberin Devamı

Youtube'da Niran Ünsal'la ilgili arama yapınca, onu hangi şarkıyla hatırladığımız hemen karşımıza çıkıyor: "Haktan".

Ama ünlü sanatçı son dönemde söylediği şarkılardan daha çok, 'müstehcen' kliplere karşı yürüttüğü mücadele ile gündemde.


MÜSTEHCEN KLİPLERLE MÜCADELE

Ağustos ayının son günlerinde 'Müzik için soyunma' sloganıyla kampanya başlatan Niran Ünsal #muzikicinsoyunma etiketi ile de konuyu Twitter gündemine taşıdı.

Ünsal bu klipleri RTÜK'e de şikayet ettiğini belirterek, "Kızım soyunmuş birbirine sürtünen insanları görüp ‘Anne bunlar ne yapıyor?’ diye sorunca artık isyan ettim. Yatak odalarımız televizyona taşındı" dedi.

ÇARPICI KOSTÜMLERİYLE TANINAN LADY GAGA'YA DA TEPKİ

Niran Ünsal'ın bir sonraki hedefi ise Lady Gaga oldu.

Lady Gaga’nın Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki konserinde kapalı giyindiğinin altını çizen Niran Ünsal, “Biz de Müslüman bir ülkeyiz. Lady Gaga’dan bizim de kültürümüze saygı göstermesini istiyorum” dedi ve “LadyGagaGiyinveGel” etiketi ile Twitter'da tartışma başlattı.

Haberin Devamı

CANLI YAYINI TERK ETTİ

Niran Ünsal geçtğimiz günlerde ise Show TV'de Seda Sayan Show'a katıldı. Programda 'çocukların televizyon yayınlarından nasıl etkilendiği' konuşuluyordu.

Seda Sayan’ın 'Aslında kendimizi sorgulamamız lazım' demesinden sonra Niran Ünsal, “Konular tam net anlaşılamıyor, Burada çok büyük bir ekip var fakat bizim burada söylediklerimiz yanlış anlaşılacaksa, yanlış yorumlanacaksa ben müsaade isteyip gitmek istiyorum" şeklinde bir çıkış yaptı. Seda Sayan'la yaşadığı tartışmanın ardından ünlü şarkıcı programı terk etti.

Haberin Devamı

SERT TARTIŞMA

Ve son olarak Niran Ünsal'ı gündeme getiren olay ise Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında Duygu Çetinkaya ile yaşadığı sert tartışma oldu.

"Bir insanın yatak odasında klip çekmesine takılacağınıza sözlerine takılsanız çok daha iyi olacak" diyen Duygu Çetinkaya'ya Niran Ünsal "Tatlım senin daha yaşın ufak. Biraz daha bu konularla ilgili araştırma yap, oku ondan sonra konuş" şeklinde cevap verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!