Size uygun yaka hangisi?

Güncelleme Tarihi:

Size uygun yaka hangisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2014 13:57

Kıyafetinizin yakası yüzünüze uygun olmalı, güzelliğinizi yansıtmalı! Yüzünüze uygun doğru yaka modellerini sizin için belirledik...

Haberin Devamı

Dinamik yapıya sahip olan moda, hiçbir zaman dur durak bilmiyor. Her mevsim, görüyoruz ki bazı parçaların popülaritesi artıyor. Ve modayı yakından takip ederek şıklığı yakaladığını sağlayan bazı hanımlar hataya düşüyor. Şunu bilmemiz gerekiyor ki, asıl şıklığın modayı takip ederek değil vücut yapımıza ve yüz şeklimize göre geldiği. Bu yazımızda vücut ve yüz şeklinize göre seçeceğiniz yaka modellerini derledik. İşte, o model ve öneriler…

Straplez

En çok tercih edilen modellerden biri olan straplez giysiler, daha çok geniş omuzlu ve küçük göğüslü bayanlara hitap ediyor. Eğer böyle bir bayansanız, özel bir günde, kokteyl veya partide oldukça öne çıkabilirsiniz.

Size uygun yaka hangisi

Haberin Devamı

Kalp Yaka

Yüzü uzatan kalp yaka, kısa boyunlu ve kısa çeneli bayanlar için iyi bir seçim olacaktır. Hele de dolgun göğüslere ve ince bir bele sahipseniz hayatınızın her anında kalp yakaya yer vermeye çalışın.

Size uygun yaka hangisi

Balıkçı Yaka

Uzun bir yüz ve boyuna sahip hanımlar, bu uzunluğu balıkçı yaka modellerle hoş bir ayrıcalığa dönüştürebilirler. Fakat bu tip parçaların, çenenin birkaç santim altında bitmesine özen göstermek gerekiyor.

Size uygun yaka hangisi

V yaka

Herkese giden nadir bir model olan V yaka, kıyafete dikey bir görünüm kazandırıyor. V yakayı, daha çok kısa boyunlu, geniş omuzlu ve kalın gövdeli bayanların tercih etmesini öneriyoruz. Eğer dolgun göğüslere sahipseniz de göğüslerinizin sarkık gözükmemesi için bu yaka modelini tercih etmeyin.

Size uygun yaka hangisi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!