Şefkat Tepe - Sungurlar'ın ne zaman başlayacağı ve yeni Kordon Celil belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Şefkat Tepe - Sungurların ne zaman başlayacağı ve yeni Kordon Celil belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 13:06

Aksiyon kasırgası, Samanyolu TV'nin en iddialı yapımı bu sezon Sungurlar adıyla tekrar ekranlara dönecek olan Şefkat Tepe'nin yepyeni bir fragmanı yayınlandı. Dizinin birinci bölümün ekrana geleceği tarih belirlendi. Serdar Komutan bir daracağında idam edilmekten son anda nasıl kurtulacak? İşte Sungurlar'ın 1. bölüm yeni fragmanı ve daha fazlası..

Haberin Devamı

Birbirine doğrultulmuş silahlar, ve Serdar komutan esaret altında. İşte yeni bölüm fragmanı böyle açılıyor. Serdar Komutan yüzü maskeli kişiler tarafından idama götürülüyor. Darağacından infaz edilmek üzere. Bir ata bindiriliyor ve kaderiyle baş başa kalıyor.

DARAĞACINDAN NASIL KURTULACAK?

O kendini yalnız sansa da aslında değil. Minarede saklanan bir keskin nişancı onun boğazına dolanan ipe ateş ederek kurtarıyor ve birden bütün köy havaya uçmaya başlıyor. İşte Şefkat Tepe yani Sungurlar’ın birinci bölüm fragmanı böyle başlıyor ve hayranlarına bol aksiyonlu bir bölüm vaat ediyor. Yeni sezon merak edilen olayların başında Aslı ve Şahin’in durumu da var.

Tanıtımları aylar öncesinden yayınlanmaya başlayan dizinin yeni sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağı tam bir muammaydı. Ne zaman başlayacağı Samanyolu TV tarafından duyurulmamış ve uzun süre askıda kalmıştı. Sungurlar ilk bölümüyle nihayet 11 Ekim cumartesi günü Samanyolu TV'de saat 19:00'da ekrana gelecek. Tek bir farkla.. Şefkat Tepe 159. Bölüm olarak değil, Sungurlar 1. Bölüm olarak.

Haberin Devamı

Şefkat Tepe - Sungurların ne zaman başlayacağı ve yeni Kordon Celil belli oldu

Hatırlayacağınız gibi dizinin en sevilen karakterlerinden Kordon Celil’i köpekler parçalamış ve kadrodan ayrılmıştı. Uzun süre geri dönüp dönmeyeceği konuşulan Ertuğrul Şakar büyük bir sürpriz yaparak Kurtlar Vadisi Pusu kadrosuna katıldı. Kurtlar Vadisi’nde Yasin Komutan’ı canlandıran Şakar’ın ekranlara dönüşü sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

İşte en son yayınlanan fragman:

FACEBOOK SAYFASINDAN ŞU AÇIKLAMA YAPILDI

Samanyolu TV'nin normal yayın akışında ne varsa o yayınlanacaktır. Dizimizin henüz yayınlanma tarihi belli olmadı. Haftalar öncesinden 20 Eylül'ü sadece bir tahmin olabileceğini belirtmiştik. Ancak bildiğiniz gibi dizimiz bazı sebeplerden dolayı çekim yaptığı şehri Konya'dan Eskişehir'e taşıdı. Hiç tanımadığı bir yerde çekim yapmanın ne kadar zor olacağını anlayabilirsiniz... Bir yandan şehri tanımak, bir yandan şehirdeki uygun çekim alanlarını araştırmak ve önceki gibi çekim sistemini oluşturmak gerçekten çok zor olsa gerek.

Haberin Devamı

Heyecanınızı, merakınızı, ilginizi ve sorularınızı elbette anlıyoruz çünkü aynı heyecanı bizlerde yaşıyoruz ve dizimizin yayınlanacağı anı büyük bir merak içerisinde bekliyoruz. Ancak şunu söylememizde fayda var ki ekip çok yoğun bir çalışma içerisinde ve bizlere de maalesef bilgiler ulaşmadı. Bir yandan geç kalmanın psikolojisi bir yandan beklentiler bir yandan da işlerin çabucak bitirilmeye çalışılıp yetiştirilme amacı gerçekten çok yoğun bir ortam oluşturmuş durumda... Biz elimize ulaşan set fotoğraflarını ve bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz. Dizimizin bugün olmadığını bir kez daha belirterek, aynı zamanda haftaya da yetiştirilmesinin zor olduğunu, tahminen söyleyecek olursak Ekim'in ilk haftası hasretimizin son bulacağını belirtmek uygun olacaktır... Çekimlerimiz, Eskişehir'in Sivrihisar Merkez ilçesinde gerçekleşiyor... Cumartesi-Pazar haricindeki tüm günler çekim yapılmaktadır...

Haberin Devamı

İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz... Bilgilerin devamı için sayfamızı takipte kalınız!

Yeni sezonda Kordon Celil’in yerine gelecek kişinin ise Mehmet Küçük’ün alınan bilgiler arasında.

Şefkat Tepe - Sungurların ne zaman başlayacağı ve yeni Kordon Celil belli oldu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!