Ali İhsan Gelberi anısına panel düzenlenecek

Güncelleme Tarihi:

Ali İhsan Gelberi anısına panel düzenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2014 12:57

Garanti Bankası Ekonomik Araştırmalar Müdürü Ali İhsan Gelberi'nin anısına ölümünün 1'inci yılında panel düzenlenecek.

Haberin Devamı

Geçen yıl 17 Ekim'de vefat eden Gelberi'nin ölüm yıldönümü dolayısıyla Kadir Has Üniversitesi'nde bir panel gerçekleştirilecek.

İktisat, İşletme ve Finans Dergisi Editörü Ali Bilge'nin yöneteceği ve "Ekonomide neredeyiz? Nereye gidiyoruz?" konulu panele, TEB Genel Müdür Yardımcısı Akil Özçay, Vatan Gazetesi Yazarı Ali Ağaoğlu, Hürriyet Gazetesi Yazarı Uğur Gürses, Haber Türk Gazetesi Yazarları Ercan Kumcu ve Abdurrahman Yıldırım konuşmacı olarak katılacak.

Ali İhsan Gelberi, geçen yıl 17 Ekim'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Gelberi, Hazine Müsteşarlığı'nı temsilen 1996-1998 yılları arasında Tokyo, Japonya büyükelçiliğinde ekonomi müşaviri, 1999-2002 yılları arasında İş Bankası Denetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2002 yılında Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcılığından ayrılarak 2003 yılına kadar Halk Bankası murahhas aza ve Ziraat Bankası yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2003-2004 yıllarında Merkez Bankası Başkan danışmanlığı yaptı. 2004 - 2013 Ekim yıllarını kapsayan dönemde Garanti Bankası Ekonomik Araştırmalar Müdürü olarak çalışıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!