New York Moda Haftası 2015 bahar güzellik trendleri

Güncelleme Tarihi:

New York Moda Haftası 2015 bahar güzellik trendleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2014 11:52

Moda haftalarında sadece tasarımlar değil saç ve makyajlar da ön plana çıkıyor. Sizler için 2015 İlkbahar-Yaz trendlerini yansıtan New York Moda Haftası’ndan, saç ve makyaj trendlerini derledik!

Haberin Devamı

2015 bahar sezonu makyaj trendlerinde karşımıza çıkan ilk detay belirgin göz kapakları oluyor. Göz kapaklarına uygulanan canlı, belirgin ve güçlü renkler 2015 New York Moda Haftası bahar podyumunda kendini belli ediyor. Honor, Peter Som ve Anna Sui gibi isimler podyum makyaj stillerinde belirgin göz kapaklarına yer veren isimler.

New York Moda Haftası 2015 bahar güzellik trendleri

Abartıdan uzak, günlük görünümler 2015 İlkbahar güzellik modasında en büyük yeri kaplayan güzellik trendi. New York Moda Haftası 2015 bahar defilelerinde, diğer sezonlardan farklı olarak tüm koleksiyonlarda kullanılan makyaj stili genellikle oldukça sade bir yapıya sahipti. Koyu renkli rujlar ve göz makyajları yalnızca belirli isimlerin podyumunda yer aldı. Makyajsız cilt ve sanki makyaj uygulanmamış gibi görünen doğal uygulamalar New York Moda Haftası’na damgasını vuran güzellik trendi. Jason wu, Alexander Wang, Victoria Beckham ve BCBG Max Azaria gölgelendirme teknikleriyle en doğal ve hoş görünümü elde etme çabasındalar.

Haberin Devamı

New York Moda Haftası 2015 bahar güzellik trendleri

Konu manikür trendleri olduğunda ise 2015 İlkbahar-Yaz defilelerinde sergilenen stiller arasında açık ara 1. Olan bir isim yok. Birçok marka modellerin tırnaklarında doğal görünümlü cilalar uygulamayı tercih ederken, nail art çılgınlığıyla koleksiyonlara ve o sezonun ruhuna uygun manikür stilleri de podyumlarda gördük. 2015 İlkbahar sezonunda Zac Posen defilesindeki birbirine uyumu ruj ve oje renkleri ön plana çıkarken, The Blonds defilesindeki zincirli, boncuklu ve süslemeli uzun takma tırnaklar ellerde Lady Gaga havası yaratıyor. Uzun ya da kısa, yukarıdan ya da aşağıdan, tarzınız nasıl olursa olsun 2015 İlkbahar güzellik trendleri arasında atkuyruğu saç modeli podyumun en popüler görünümlerinden biri! Oscar de la Renta, Prabal Gurung ve Alexander Wang atkuyruğunu Hollywood ihtişamını yansıtan dalgalar, metalik aksesuarlar ve abartıdan uzak saç stiliyle kombinliyor.

Haberin Devamı

New York Moda Haftası 2015 bahar güzellik trendleri

Yüz süsleri 2015 ilkbahar-yaz sezonuna damgasını vuracak! Bu trend çok uygulanabilir olmasa da, yüze uygulanan parlak ve ilginç süsler 2015 bahar sezonunda en büyük trendlerden biri olmaya aday. Rodarte’nin kaşlara uyguladığı gümüş halkalar, Monique Lhuillier’iin modellerin cildine yapıştırdığı parıltılara A Détacher defilesindeki yıldız yapıştırmaları önümüzdeki sezon moda severlerin listesinde yer alacak. Moda dünyasında 90'lı yılların trendleri yavaş yavaş geri dönmeye başladı. Bu trendlerden bir tanesi de geçici dövmeler. Bir zamanlar oldukça büyük sükse yapan geçici dövmeler Tommy Hilfiger'ın 2015 Bahar defilesiyle birlikte büyük bir dönüş yapıyor!

Haberin Devamı

New York Moda Haftası 2015 bahar güzellik trendleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!